Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 8.11.2017

Futsalisté Slavie se v pátek představí v Ostravě na palubovce sportovní haly VŠB, kde vyzvou k souboji dalšího nováčka soutěže AC Gamaspol Jeseník, který zde hraje svá domácí utkání. Budou chtít dobrým výkonem zapomenout na nevydařený závěr pátečního zápasu s Teplicemi.

"Viděl jsem několik zapasů Jeseníku a je mi jasné, ze nás nečeká nic snadného, je to bojovný, důrazný nováček soutěže. My to ale prostě musíme zvládnout a vyhrát,“ varuje před jakýmkoliv podceněním soupeře kapitán Jan Homola.

Ve stejném duchu mluví i srbský trenér Nenad Veljkovič. „Musíme hrát koncentrovaně celý zápas, navázat na první poločas zápasu s Teplicemi a hrát v tomto stylu do poslední vteřiny. Delší cestování jsme si vyzkoušeli nedávno v Třinci, musíme to zvládnout stejně.“

Slávistům bude chybět nová posila Vítězslav Hrubý, který si v premiéře v červenobílém dresu zlomil ruku. Nemocný je také Daniel Hájek a na venkovní utkání opět necestuje kvůli pracovním povinnostem František Sedláček.

AG Gamaspol Jeseník je v tabulce na devátém místě s jednou výhrou, dvěma remízami a pěti prohrami. Jedinou výhru získal zatím v prvním kole, kdy v domácím prostředí porazil dalšího nováčka Olympik Mělník 3:1. Remizovali s Českou Lípou a asi nejcennějšího výsledku dosáhli doma remízou s Litoměřicemi.

Předseda Gamaspolu se na zápas těší. "V pátek nás čeká měření sil s loňským finalistou a to pro nás bude další velká zkouška. Zápas v Třinci jsme nezvládli, ale vzhledem k okolnostem se tím trápit rozhodně nebudeme. V pátek budeme oslabeni o Furika a také o zraněné Vavrače s Růžičkou, což pro nás samozřejmě znamená komplikaci. Na druhou stranu už je zdravý Marcinov a do sestavy se vrací také Macura s Žákem."

Výkop zápasu je ve 20 hodin, na našich sociálních sítích můžete sledovat tradiční zpravodajství.

AC Gamaspol Jeseník - SK Slavia Praha
Pátek 10.11 2017, 20:00
Sportovní hala VŠB, Ostrava - Poruba, Studentská 6175
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700