Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 16.1.2017

Chancefutsal liga pokračuje v pátek již 15. kolem. Červenobílí se v něm představí v domácí hale v Edenu a pokusí se zlomit sérii nepříliš povedených výsledků proti futsalistům z Třince.

„Čeká nás těžká práce. O tom jsme se mohli přesvědčit, už v Třinci, kdy jsme museli vývoj utkání otáčet. Třinec využívá hry přes pivota, kde má velice silné hráče. Musíme se na to připravit, a podat maximální výkon,“ hecuje své spoluhráče Jan Homola.

„Liga je letos velice vyrovnaná a my se momentálně pohybujeme na místech, kde jsme nechtěli. Před Třincem máme respekt, ale potřebujeme už naplno bodovat. Věřím, že v pátek zůstanou všechny body v Edenu a bude se nám zase dýchat líp,“ přeje si jeden ze zkušenějších slávistů.

První vzájemný zápas v této sezoně červenobílí vyhráli 4:2, dvakrát se trefil do sítě Michal Salák, jednou Jiří Novotný a Antonín Hrdina. Ale jak výše zmiňoval Jan Homola, byl to tvrdý boj o každý míč.

Slavia má s pátečním soupeřem bilanci 2-2-1 se skóre 15:14. V té se skrývá také trochu překvapivý fakt, že sešívaní nad Třincem doma ještě nevyhráli – dva zápasy v Edenu skončily výsledky 1:3 a 3:3, hrály se ale před sedmi, respektive čtyřmi lety.

Svěřenci trenéra Martina Brychty potřebují bodově zabrat. Všichni věří, že využijete možnost je v pátek večer v pravou chvíli povzbudit!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700