Autor: Ondřej Zlámal Foto: Ladislav Nussbauer   Vloženo dne: 30.11.2016

V dubnu se Slavia utkala s Interobalem hned čtyříkrát, bylo to v rámci play-off Chance futsal ligy. V Plzni také červenobílí oslavili postup do semifinále, když série skončila jejich vítězstvím 3:1. (Výsledky 7:1, 2:10, 5:0 a 6:1). Znovu půjde o hodně, Západočeši jsou sešívaným s patnácti body ve vyrovnané tabulce doslova na dostřel.

V deseti předchozích zápasech nasbírali 15 bodů za 5 výher, pětkrát odešli z palubovky poražení. V posledních dvou kolech ale vyhráli – porazili doma Spartu a zvítězili v Třinci. V tabulce jsou na šestém místě.

Trenér Plzně Petr Kučera se před dalším vzájemným zápasem vzdává role favorita: „Se Slavií se utkáváme snad nejvíce ze všech soupeřů v lize. Její hráče známe a oni znají nás. V tomto zápase bude Slavia favoritem, ale my hrajeme doma a budeme chtít bodovat za tři body, protože případná výhra by nás vystřelila do pohodových výšin,“ uvedl ve svém komentáři.

„Budeme chtít hrát svojí nepříjemnou hru, kluci snad již pochopili, že tudy vede cesta a chceme být nepříjemný tým pro všechny soupeře v lize. S tím do toho v pátek půjdeme,“ dodává bojovně.

Trenér Martin Brychta by byl rád, kdyby se jeho svěřenci vyvarovali chyb z posledního zápasu proti České Lípě.

„Máme v paměti zápasy, které jsme sehráli s Interobalem v play-off, ale teď to bude jiné. Já hlavně chci, aby to byl jiný zápas, než jsme hráli proti České Lípě. Abychom měli míč víc pod kontrolou a nenechali soupeře chodit do brejků a zakončení. Bude to určitě náročné utkání. Samozřejmě, že na tom jsme psychicky teď dobře, protože jsme zase naplno zabodovali. Pojedeme do Plzně uvolněnější, ale budeme muset znovu plnit věci, na kterých v tréninku pracujeme. Každý hráč musí určité herní činnosti zlepšit.“

Utkání se bude hrát na nové palubovce v hale Lokomotivy Plzeň, výkop je ve 20:30 a zpravodajství můžete sledovat na všech našich informačních kanálech – Twitteru, Facebooku, Slavia Futsal TV a hlavně tady na starém dobrém webu.

Naše mužstvo je sice oslabeno zraněními a nemocemi klíčových hráčů, avšak široký kádr nám i tak umožňuje pomýšlet na bodový zisk.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700