Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 25.11.2016

Jako ve filmu Krotitelé duchů si budou moci připadat slávisté v neděli večer, kdy doma přivítají dalšího soupeře – Démony Česká Lípa. Výkop utkání 10. kola Chance futsal ligy je v 19:30. Předseda klubu Daniel Kolman natočil videopozvánku na tento zápas a věří, že tentokrát se bude hrát před zaplněnou halou.

„Přáli bych si, aby si fanoušci začali sezonu znovu užívat s námi. Existuje mnoho důvodů, proč se přijít podívat, ale ten hlavní je to, že všichni podporujeme Slavii,“ zve všechny příznivce do haly v Edenu.

Fanoušci si mohou navíc snadno pořídit vstupenku – v magazínu Poločas pro fotbalové utkání s Mladou Boleslaví najdou volnou vstupenku, kterou nemusí ani z programu vystřihovat, stačí celý magazín přinést.

Démoni Česká Lípa jsou v tabulce na předposledním místě a mají zatím jenom osm bodů za dvě vítězství a dvě remízy, určitě ale pomýšlejí na lepší příčku. Obě vítězství mají z domácího prostředí, ve kterém zdolali 3:2 Nejzbach vysoké Mýto a 6:4 Interobal Plzeň.

Trenér Martin Brychta dá svým svěřencům jednoznačný úkol: Doma potřebujeme jednoznačně zvítězit. Mám k dispozici široký kádr, zápas v Chrudimi mi znovu ukázal, že mám řadu možností. Budu moct čtyřky sestavit podle toho, kdo bude na tréninku pracovat a komu se bude dařit. Uděláme všechno pro to, aby tři body zůstaly doma. Věřím, že se nám to nakonec povede. "

Trenér hostů Karel Kruliš ve svém komentáři připustil, že jeho tým již hraje o záchranu. "Musíme se pokusit soupeře překvapit a pokusit se o nemožné - odvést si nějaké body.I když to bude velice složité."

Přijďte v neděli do haly i vy – každý fanoušek je na futsale znát!
 




 
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700