Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 13.10.2016

Bude to opravdu pikantní trenérský souboj, který by si v pátek večer neměl žádný fanoušek nechat ujít. Do haly v Edenu zavítá  Gardenline Litoměřice vedený naším bývalým asistentem Davidem Filingerem. Na souboj se svým bývalým kolegou se těší i náš kouč Martin Brychta, před své svěřence ale staví jednoznačný úkol: zvítězit!

„Fíla (pozn. David Filinger) zná naše hráče, zná i naše standardky, bude záležet na tom, jak na to svoje hráče dokáže připravit. Očekávám, že to bude z tohoto pohledu velký taktický boj. Nečeká nás nic lehkého, ale když se dívám na naše dosavadní zápasy, tak žádný zatím lehký nebyl, a ani před námi žádný lehký není,“ vyhlíží Martin Brychta páteční duel.

Na koho je třeba dát zvlášť velký pozor? „Musíme si dávat pozor na první čtyřku Litoměřic a zvlášť pak na Tavernu. Přesto všechno máme jednoznačný úkol zvítězit a navázat na vítězství v derby a v Třinci. Věřím, že budu mít k dispozici opět všechny hráče,“ dodává na závěr svého komentáře dobrou zprávu.

Litoměřice jsou v tabulce na osmém místě, na kontě mají jednu výhru, jednu remízu a dvě porážky. V úvodu sezony prohrály 2:3 na Spartě, pak doma dokázaly senzačně zaskočit mistrovskou Chrudim a remizovat s ní 2:2. V Třinci Filingerův tým prohrál 4:6, první výhry se pak dočkal v posledním kole, ve kterém doma udolal Českou Lípu fotbalovým výsledkem 1:0, když utkání svým gólem rozhodl právě kapitán Rodrigo Taverna. V kádru působí na hostování také tři naši hráči - Bartůněk, Žampa a Sedláček.

Bouřlivák David Filinger už má za sebou odpykaný trest za vykázání na tribunu a z jeho komentáře je vidět, že se také on na vypjatý duel těší. 

„Slavia je především doma velmi silná. Čeká nás velmi náročné utkání. Po domácí výhře nad Lípou nám stouplo sebevědomí a rádi bychom urvali nějaký bodík. Budeme však muset podat opět disciplinovaný a koncentrovaný výkon v celém zápase. Budeme chtít určitě překvapit, ale síla soupeře je velká.“

Utkání začíná v hale v Edenu ve 20 hodin, přijďte Slavii podpořit!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700