Autor: Chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 6.10.2016

Velké vítězství v DERBY jsme nemohli pořádně oslavit, neboť hned v pátek cestujeme k dalšímu těžkému utkání do dalekého Třince. Vzhledem k situaci na silnicích cestujeme již ráno s jedním z expresních dopravců po železnici a v Třinci strávíme čas až do soboty, aby měl tým pro utkání maximální reálně možné pozitivní podmínky.

SKP Ocel Třinec - SK Slavia Praha (20:00, SH Stars Třinec)

Lukáš Mendrok (kapitán, SKP Ocel Třinec):
Po úspěšně zvládnutém vítězném utkání s Litoměřicemi nás čeká další těžký zápas! Věřím, že pokud k zápasu přistoupíme stejně, můžeme zase pomýšlet na bodový zisk. Samozřejmě za podpory našich fanoušků!

Martin Brychta (trenér, Slavia Praha):
Pro mě jako pro trenéra je rychlý sled zápasů hodně nepříjemný. Myslím tím středeční duel se Spartou a na to hned páteční zápas v Třinci. Praktická příprava na Třinec nebude žádná, jelikož trénink jsme vypustili, navíc do Třince cestujeme hned v pátek dopoledne vlakem. Připravovat se budeme tedy pouze před zápasem teoreticky. Je otázka, jestli hráči dokáží splnit vše, co jim před zápasem řeknu a zda budou vůbec schopní to splnit, když to bude pouze teoreticky bez toho, abychom si to zkusili na palubovce s míčem. Pozitivní je, že po výhře v derby můžeme jet do Třince uvolněnější. Přeci jen cesta do Třince je dlouhá a nikdo z nás nejezdí rád takovéto dálky. Už tedy jen to, že jsme zvítězili nad Spartou nám pomůže lépe snášet dlouhé cestování do Třince.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700