Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 6.3.2016

Chance futsal liga má před sebou poslední dvě kola. O složení čtvrtfinálové osmičky je už rozhodnuto. Zbývající zápasy ale určí, kdo do play-off půjde z jakého umístění. Slávisté v posledních dvou střetnutích vyzvou doma Helas Brno, který se již zachránil a na postup do play-off už nemá šanci, a pak se představí na palubovce již sestupujícího Kladna. K jistotě zisku třetího místa potřebují sešívaní jednu výhru. Může to být i méně, pokud se Nejzbachu nepodaří oba zápasy vyhrát, ale věřme, že takové počty naši futsalisté potřebovat nebudou.

Tým na třetím místě půjde na soupeře z šestého místa. Na něm mohou skončit ještě čtyři týmy! Interobal Plzeň, Rádio Krokodýl Brno, Sparta nebo Tango Brno.

Podívejme se na jejich zbývající program:

5. SK Interobal Plzeň (30 bodů) : Krokodýl Brno venku, Hradec Králové doma
6. Rádio Krokodýl Brno (27 bodů): Interobal doma, Helas Brno venku
7. Sparta Praha (27 bodů): Česká Lípa doma, Nejzbach Vysoké Mýto venku
8. Tango Brno (27 bodů): Nejzbach Vysoké Mýto doma, Benago venku

Nejtěžší zápasy má před sebou asi Tango Brno. O konečném pořadí hodně napoví v příštím kole hraný jediný vzájemný duel dvojice z této čtyřky – mezi Plzní a Krokodýlem.

Slávisté musí především udržet stávající formu a dotáhnout dobře rozdělanou práci. Ve hře je třetí místo a rekordní bodový zisk po základní části. Pak se jim půjde do play-off proti kterémukoliv ze soupeřů dobře. A co vy? Přejete si v play-off atraktivní derby se Spartou?

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700