Vloženo dne: 24.7.2015

Nová sezóna se kvapem blíží. Pro vedení klubu však již dávno začala. Jedním z hlavních úkolů bylo i složení přípravného období tak, aby mužstvo absolovovalo kvalitní letní přípravu, a byly vytvořeny podmínky pro dobrý vstup do soutěže. Nový realizační tým se plánem přípravy zabýval poměrně důkladně, poučen z ne úplně povedeného přípravného období loňského roku, a tak nezbývá než věřit, že nadcházející ročník bude z naší strany herně úspěšnější.

Letní přípravu začneme v neděli 9. srpna společným výletem mužstva na horu Říp. K prvnímu tréninku se v hale na Slavii sejdeme v úterý 11.8 a budeme až do konce tohoto měsíce trénovat čtyřikrát v týdnu, z toho třikrát ve sportovní hale. Poslední srpnový víkend absolvujeme čtyřdenní soustředění v Kadani. Až v rámci soustředění sehrajeme první přátelské utkání, a to ve sportovní hale v Kadani, pravděpodobně s místním druholigovým mužstvem Betis Kadaň.

Proč začínáme přípravu výletem na horu Říp? Dan Kolman říká: "Mám rád symboliku a historii. Původně jsme plánovali vystoupit na Sněžku, abychom si již před sezónou vyzkoušeli, jak těžké je společně vystoupit na jakýkoliv vrchol. Hora Říp je sice nižší, je ale podstatně blíže ku Praze, a má svoji velkou historickou i symbolickou hodnotu. Slavia je nejstarší a nejslavnější sportovní klub České republiky a praotec Čech byl také určitě slávista :) Navíc pojedeme vlakem, a tak odpadnou potíže řidičům s občerstvením a dodržováním pitného režimu :)"

Po dalších zářijových tréninkových jednotkách směřovaných již k prvnímu kolu, které odehrajeme v pátek 11. září na půdě Balticflory Teplice, nás čeká reprezentační pauza. V domácím prostředí se tak představíme poprvé až v pátek, nebo v sobotu, 25. respektive 26. září.

Základ mužstva, se kterým vstoupíme do nového ročníku, je již uzavřen. Přesto ještě řešíme další možnosti doplnění, ovšem tak, abychom soupisku uzavřeli před 9. srpnem.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700