Vloženo dne: 25.2.2012

Skvělé! Skvělé! Skvělé! Ve sportovní hale v Chomutově proběhl finálový turnaj Final Four juniorských soutěží. V kategorii do 16 let se představilo i naše mužstvo a nakonec získalo stříbrné medaile a stalo se Vicemistrem České republiky. Gratulujeme k tomuto fantastickému úspěchu hráčům, i celému realizačnímu týmu. SK Slavia Praha U-16 2011/2012 se tímto obrovským úspěcem výrazně zapisuje do historie našeho klubu.

Po semifinále proti Era-Packu Chrudim, kdy mužstvo po výborném výkonu postoupilo do finále výhrou 8:0 (2:0) se možná trochu čekalo i víc, a smutek po prohraném finále s Tangem Brno 1:6 (0:3) byl na hráčích více než patrný, avšak již o chvílo později si kluci sami začali uvědomovat, jakým úspěchem stříbrná medaile je.

Musíme sportovně uznat, že Tango bylo ve finále lepším týmem, a zaslouženě vyhrálo. Gratulujeme k titulu. Obě mužstva se prezentovala velmi podobnou hrou. Zajištěnou obranou, snahou co nejdélepodržet míč a vyvarovat se chyb. A těch naše mužstvo udělalo mnohem víc, větší souhra daná daleko větším množstvím tréninkových jednotek soupeře se nakonec asi logicky projevila. Bylo jasné, že první gól bude hrát obrovskou roli, a ten jsme my darovali soupeři jako na zlatém podnose, po naší obrovské chybě v rozehrávce, těsně před pokutovým územím. Druhou branku jsme dostali z jasné penalty, a třetí po rychlém brejku. My jsme naopak zahodili 10m kop.

Druhý poločas byl již buď a nebo. Tango se zavřelo na vlastní polovině a my marně dobývali jeho branku. Při powerplay pak přišly další góly v naší síti.

Za celou sezónu však hráčům i realizačnímu týmu patří obrovská poklona. Týmu znovu poděkujeme v poločasu pondělního derby SK Slavia - B1905, a pevně věříme, že i fanoušci potleskem ocení naše úspěšné mužstvo.
Statistiky, fotogalerie a video budeme aktualizovat.


 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700