Autor: Ondřej Zlámal, foto: Jan Šimin   Vloženo dne: 17.12.2017

Juniorské výběry Slavie mají za sebou třetí víkend svých soutěží. Červenobílé výběry se tentokrát musely sklonit před domácím Chomutovem, s Teplicemi si naopak s přehledem poradily. Že bude Chomutov velmi těžkým soupeřem jsme předpokládali, přesto jsme působili nepřipraveným dojmem.

Hodnocení manažera Jana Šimona:

"Naše U17 doplácí na nezkušenost a respekt v soubojích s většími a staršími hráči. Přesto podala slušné výkony, ve druhém zápase měli kluci jasnou převahu a předvedli technickou zdatnost nad soupeřem. Devatenáctka první zápas vůbec nezvládla, na hřišti vládla anarchie, přilišné sebevědomí a na to se prostě doplácí. S devatenáctkou nejsem spokojený, musí začít hrát jako tým, v kolektivních sportech se na individuální výkony nehraje. Pokud se to spraví, tak stále věřím, že má na postup do Final Four. Nejlepším hráčem byl Sita, který nastoupil i za U19 do jednoho zápasu a jeho výkon byl bez nejmenších výhrad. Přeji všem ještě jednou hezké Vánoce a těším se v novém roce na další tréninky a zápasy!

Hodnocení trenéra Pavla Stejskala:

První zápas U17 - Chomutov byl důraznější, silnější, kluci to nezvládli, i když výsledek trochu zkresluje průběh zápasu, první branka padla až ve 30. minutě a pak se už šlo do rizika. Druhý zápas U19 se stejným soupeřem vypadal, že bude rozehraný v pohodě, měli jsme šance, šli jsme do vedení, pak ale přišlo vyrovnání po rohu, neproměnili jsme další šance, trefili břevno. Chomutov pak potrestal naše chyby v obraně, nestahovali jsme se s hráči zpátky do obrany. Jediný, kdo odvedl svou práci, byl Žežulka v bráně a Hájek.

Zápasy s Teplicemi byly proti nováčkovi. Je to pro ně těžké, začínají, získávají zkušenosti. Je dobře, že takové týmy hrají soutěž, učí se, časem se to zlepší. Hodnotit tyto zápasy nechci, zvládli jsme je.

Celkově sobotní turnaj ale nehodnotím kladně, ztratili jsme zbytečně body. Máme co v novém roce napravovat. Proběhla i krátká rozlučka, těším se na všechny v novém roce. Přeji všem hezké svátky!

Výsledky zápasů juniorské ligy v Chomutově:

U17 Chomutov - Slavia 4:0
U17 Teplice - Slavia 1:9 Branky Slavie: Sita 2, Šprungl 2, Slabata, Malinský, Pinc, Kotě, Pytlíček
U19 Chomutov - Slavia 6:1 Branka Slavie: Cabrnoch
U19 Teplice - Slavia 1:13

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700