Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 26.11.2017

Tuto sobotu začala ve sportovní hale v Edenu nová sezona Juniorské futsalové ligy týmů U17 a U19. Slávisté si vedli nad míru dobře – ze šesti zápasů vyhráli hned pět, navíc se jim podařilo zvítězit v obou duelech proti největším rivalům ze Sparty. Soutěž bude pokračovat příští týden v Neratovicích.



Výsledky Slavie:

U17

Slavia – Litoměřice 5:0
Slavia – Plzeň 1:0
Slavia – Sparta 5:3

U19

Slavia – Litoměřice 5:1
Slavia – Plzeň 3:4
Slavia – Sparta 5:2

Hodnocení trenéra Pavla Stejskala:
„Mrzí mne, že jsme si s devatenáctkou sami prohráli zápas s Plzní, vedli jsme a myslel jsem, že už to uhrajeme. Za stavu 3:1, jsme ale udělali tři chyby po sobě, přišly tečované střely a branky. Navíc Plzeň hrála dobře takticky. Je to škoda, ale nic není ztraceného. Hlavně mne potěšila U17, strašně mne překvapila, máme tam nové hráče, bylo to pro mne příjemné překvapení, několik hráčů předvedlo vynikající individuální výkony. Věřím, že jim to vydrží i do dalších turnajů. Začali jsme s tréninky na konci října, bylo jich dost, zapojil se trenér áčka Nenad Veljkovič, což byla také velká pomoc, hlavně co se týká taktiky a signálů. Velkým přínosem jsou i hráči, kteří nastupují za áčko jako je Daniel Hájek a Jan Žežulka, hodně na hřišti mluví, organizují hru, vůdčí typy. Hecují to v kabině, dá se na nich stavět. Naším cílem je dostat se do Final Four, budeme chtít nadále vyhrávat. Největší radost nám samozřejmě udělala obě vítězství v derby.“

Hodnocení manažera Jana Šimona:
„První turnaj hodnotím kladně, přestože devatenáctka v jednom utkání neuspěla, ale bylo to utkání vyrovnané, které rozhodovalo štěstí, které se přiklonilo k Plzni. Velkým a příjemným překvapením jsou pro nás výkony sedmnáctky, která je z 99 procent nově složená. Kluci se výborně adaptovali, zvládli futsalové věci, které už dokáží na hřišti využít. Je na čem stavět. Trenér Nenad Veljkovič je s nimi zatím velmi spokojený a vidí v nich velkou perspektivu. Máme dokonce hráče Martina Pytlíčka, který je o dva roky mladší. Právě jeho čtyřka hrála velice dobře, vytvářeli si šance a proměňovali je. Kluci dokáží velice rychle přijmout to, co se po nich chce. Věřím, že v takových výkonech budou pokračovat."

Výsledky a tabulku naleznete zde!
 
« Zpět na seznam

Jan Žežulka
Pavel Stejskal
Daniel Hájek
Daniel Hájek a Jan Žežulka

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700