Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 5.2.2021

Reprezentační pauza je za námi, 1. FUTSAL liga se vrací také do programu futsalové Slavie. Červenobílí se v neděli od 19 hodin představí na palubovce nováčka soutěže Rapidu Ústí nad Labem.

„Přípravu na zápas vůbec v ničem nepodceňujeme, přistupujeme k tomu stejně zodpovědně jako ke všem utkáním. Varovným prstem pro nás bylo domácí derby se Spartou. Polovina týmu měla reprezentační srazy, takže jsme přidali na konci týdne tréninky, abychom si zase zatrénovali společně. Do Ústí pojedeme s jasným cílem nepřipustit komplikace a vyhrát," řekl před zápasem sportovní ředitel Tomáš Matějka.

Kapitán Jan Homola si slibuje od návratu reprezentantů ze Slovenska a Severní Makedonie, že si přivezou svoji formu do Prahy. „Vrátí se nám hráči z reprezentačního srazu, někteří z nich předvedli slušné výkony, tak doufám že je potvrdí i v dresu Slavie.“ Zkušený harcovník také ví, že není na místě cokoliv podcenit. „Poslední zápasy Ústí byly pro nás varováním. Jsem rád, že takových výsledků dosáhli před našim zápasem. Půjdeme do utkání s chutí navázat na výhry z ledna.“

Rapid Ústí nad Labem v minulém týdnu dvakrát změřil síly s Chrudimí. V prvním zápase na palubovce soupeře sahal po senzaci, když vedl v závěru 3:2, ale nakonec prohrál 3:4, když rozhodující branka padla pár vteřin před koncem při power-play. Výborným výkonem se v zápase prezentoval gólman Daniel Klečka. V odvetě na severu Čech už ale svěřenci trenéra Condeho nepřipustili dramatický scénář a vyhráli jasně 9:0.

Ústí má na svém kontě čtyři body – za dramatické vítězství 9:8 nad Démony Česká Lípa v domácí hale a remízu 4:4 v dalším severočeském derby s Libercem.

Výkop utkání je v neděli od 19 hodin v hale Sluneta, domácí klub připravuje stream.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700