Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 21.1.2021

Poslední zápas před reprezentační pauzou odehrají slávisté v pátek večer v Brně, kde změří síly s tradičním soupeřem – Helasem. Právě proti tomuto týmy nastoupili červenobílí v prvním zápase po restartu 1. FUTSAL ligy na začátku ledna a vyhráli 5:1.

"Myslím si, že to bude podobný zápas jako ten, který jsme odehráli nedávno v Edenu, bude to o první brance. U nás jsme ji sice dostali my, ale pak jsme to otočili. Pokud půjdeme do vedení a budeme bránit tak jako v prvních šesti zápasech, tak bychom měli vyhrát,“ popsal cestu k dalším třem bodů autor hattricku ze střetnutí proti České Lípě Jan Křemen.

Jeden velký rozdíl však u soupeře bude znatelný, nastoupí David Cupák, který v Praze v lednu chyběl kvůli karetnímu trestu. „Má přes dvě stě startů, budou s ním silnější. Je znát, když hraje," uznává Křemen.

„Čekání bylo dlouhé, ale musím říct, že svaz společně s Danem Kolmanem odvedli kus práce a patří jim všem, kdo se na restartu ligy podíleli, VELKÉ DÍKY. Myslím, že mluvím že všechny, když řeknu, že jsme strašně rádi, že v této nelehké době můžeme dal dělat sport, který nás tolik baví a naplňuje,“ uvedl Cupák v rozhovoru pro server futsalliga.cz.

Helas půjde do zápasu po výhře 5:3 v Českých Budějovicích ze 7. místa, na svém kontě má tři vítězství, kromě Dynama porazil ještě doma Mělník a Rapid Ústí nad Labem.

“Musíme zregenerovat, dobře se připravit na její hru a poučit se z minulého zápasu, kde jsme hlavně v druhé půli soupeři usnadnili cestu za třemi body. Doma se je pokusíme více potrápit a nejlépe je i obrat o nějaké body,“ uvedl před zápasem za Helas Tomáš Poul.

Zápas má výkop v pátek 22. ledna v 19:30. O možnosti sledovat stream vás budeme informovat.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700