Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 18.1.2021

Tento týden čekají Slavii dva zápasy – nejprve v úterý změří síly v Edenu s Démony Česká Lípa, v pátek pak pocestují do Brna k zápasu s Helasem Brno. Ze zápasu s Démony připravíme stream na našem youtube kanálu, komentovat ho bude Martin Kameník. Výkop je ve 20 hodin.

"Po nevydařeném derby hostíme nepříjemného soupeře z České Lípy. Jejich tým je několik let spolu a na jejich výkonech se to odráží v dobrém světle. Chceme se dostat zpět na vítěznou vlnu a k zapasu musíme přistoupit s pokorou k soupeři, a koncentraci po celý zápas,“ uvedl před zápasem kapitán Jan Homola.

V podobném duchu promluvil i trenér David Filinger. „Musíme odčinit nepovedené derby, které jsme si rozebrali. Máme před sebou zápas proti České Lípě a Helasu, oba zápasy musíme bezpodmínečně vyhrát a vrátit se na vítěznou vlnu. Očekávám plnou koncentraci od všech hráčů od první do poslední vteřiny zápasu, nesmíme nic podcenit."

Démoni budou muset před cestou do hlavního města vytěsnit ze svých vzpomínek nedělní zápas, ve kterém podlehli Rapidu Ústí nad Labem 8:9. Inkasovali dvakrát v poslední minutě, rozhodující gól padl dokonce v poslední vteřině. Podobně v závěru přitom prohráli i zápas v Liberci. „Musíme se dát rychle do kupy, dostat prohru z hlavy, jen tak budeme moci Slavii potrápit. Je jasné, že nás čeká velice těžký soupeř, můžeme jen překvapit,“ říká před utkáním trenér Démonů Karel Kruliš.

Slavia vyhrála oba souboje s Českou Lípou v minulé nedohrané sezoně – venku 4:2 a v Edenu 4:1, stejným výsledkem skončilo také přípravné utkání před touto sezonou hrané v Edenu.

SK Slavia Praha – Démoni Česká Lípa
20:00, Eden, 1. FUTSAL liga

Hraje se bez diváků, stream na Slavia futsal youtube kanálu
.

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700