Autor: futsal.cz   Vloženo dne: 17.10.2019

V 6. kole VARTA futsal ligy se fanoušci mohou těšit na druhý televizní zápas sezony. FK ERA-PACK Chrudim vyzve ve čtvrtek od 18.10 hodin před kamerami ČT Sport Slavii Praha. Jde o souboj týmů, které spolu v loňské sezoně dvakrát remizovaly. Jejich souboj loni nepoznal vítěze. První vzájemný zápas se hrál v 10. kole v Edenu. Slávisté remizovali s ERA-PACKem 2:2. Odveta byla na góly bohatší. Skončila 3:3 a nastartovala nepříznivou sérii Východočechů, která je sesadila na třetí pozici po základní části.

V letošní sezoně jsou na tom oba celky úplně stejně. Po pěti kolech mají 12 bodů. Oba týmy jednou prohrály. Chrudim doma s Teplicemi a Slavia v Plzni. Fanoušci tak ve čtvrtek uvidí pravděpodobně vynikající souboj.

„Čeká nás náročné utkání proti kvalitnímu, dobře trénovanému, soupeři," uvědomuje si chrudimský kouč Felipe Conde. "Musíme předvést to nejlepší, abychom byli k zápasu stoprocentně připraveni. Vloni jsme zažili proti Slavii těžké časy, takže nyní musíme být stoprocentně soustředění, abychom odehráli dobrý zápas," upozornil chrudimský trenér.

Slávisté mají po náročném pohárovém klání. V úterý totiž hráli čtvrtfinále se Spartou. „Věřím, že ve středu zregenerujeme a budeme na Chrudim připravení," řekl autor dvou sešívaných branek do sítě Sparty Martin Směřička a dodal: „Nečeká nás lehký zápas, ale rádi bychom navázali na loňské výsledky. Náš kádr se malinko obměnil, tak se nechme překvapit."

Pododně vidí duel i trenér Ivan Božovič: "Chrudim má kvalitní a zkušený tým s individuální kvalitou, se kterou umí trenér Conde dobře pracovat. Soupeř je ve všech aspektech hry asi lepší než my, ale to my se nebudeme bát a postavíme proti tomu týmovost. Nemáme, co ztratit, pokud hráči ukáží své maximum, technicky, takticky, fyzicky i mentálně, tak můžeme uspět. Věřím svým hráčům a doufám, že předvedou hodně z toho, na čem pracujeme na tréninku."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700