Autor: Ondřej Zlámal Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 4.9.2019

Nová sezona VARTA futsal ligy začíná! V pátek 6. září do nového ročníku vstoupí futsalisté Slavie v Edenu od 20 hodin proti nováčkovi soutěže, Nejzbachu Vysoké Mýto. Ten se po roce vrací do VARTA futsal ligy.

„Máme za sebou intenzivní přípravu, která vyvrcholila turnajem v Bratislavě. Rád bych, abychom úvod soutěže zvládli nejenom výsledkově, ale také solidními výkony. Naším cílem musí být to, abychom v pátém kole cestovali do Chrudimi s plným bodovým ziskem,“ uvedl trenér Ivan Božovič, který pokračuje v Edenu druhým rokem.

V týdnu před zápasem přivítal v přípravě také staronovou posilu Marka Radovanoviče, který dal přednost sešívanému dresu před angažmá ve Francii. 

Nejzbach Vysoké Mýto se vrací do soutěže po roční přestávce. Tým vede bývalý trenér Slavie Martin Brychta, který ve svém kádru má zkušené futsalisty Jakuba Vágnera, Lukáše Merkla, Jaroslava Kubáta a bývalého slávistu Jan Lištvána. Z Helasu posílil tým brankář David Kubica.

Zápas bude určitě speciální pro Martina Brychtu ml., který bude podruhé v kariéře hrát proti týmu, který povede jeho otec. „Pozdravíme se a budeme si každý hledět svého. Oba budeme chtít uspět,“ říká k tomu slávistický pivot.

Jeho otec, Martin Brychta st., trenér Nejzbachu, upozornil na náročný začátek soutěže. "Na začátek ligy k nám los moc příznivý nebyl, jedeme na Slavii, do Teplic, a hostíme Plzeň. To jsou mužstva z top pětky. Slavia navíc v přípravě zaznamenala dobré výsledky, narozdíl od nás, kdy po pohárové blamáži jsme na tom po herní i psychické stránce dole. Budeme se tedy o každý bod rvát, a začneme hned v pátek."

Nejzbach se v Edenu představil naposledy 8. září 2017. Slavia ho porazila 5:1, když všechny branky vstřelil Vojta Turek. V odvetě v domácím prostředí ale byl náš páteční soupeř úspěšnější a vyhrál 5:3.

Výkop utkání v Edenu je v pátek 6. září od 20 hodin. Majitelé permic na fotbal a lední hokej mají vstup zdarma!

V úterý 10.9 od 19:15 se ve finále Poháru SFČR Prahy střetneme s Wizards Praha.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700