Vloženo dne: 6.5.2017

Vynikající utkání nabídlo první semifinále play-off mezi Benagem Zruč n/Sázavou a SK Slavia Praha. Benago se na začátku druhého poločasu dostalo do vedení 3:0, sešívaní však nesložili zbraně, vyrovnali na 3:3 a v prodloužení rozhodli o své konečné výhře 3:4. V nastavené části utkání neproměnil 10m kop nejprve zručský Rodek, po něm také slávisté Záruba a Oliva.

Petr Oliva zahrával desetimetrový kop po zákroku Saula na Brychtu, za který byl zcela správně vyloučen. Jednalo se o skluz zezadu bez možnosti hrát míč. Čtyřicet vteřin před závěrečným hvizdem tak pokračovala naše přesilovka, kterou sedm vteřin před koncem nakonec využil Záruba. Byla to tak trochu odplata za loňské první semifinále, ve kterém jsme prohráli shodou okolností 4:3. Vítězný gól nám Belej vstřelil 5 vteřin před koncem.

Uznání zaslouží oba týmy za předvedené výkony vedené v nejvyšším nasazení. Mužstva ukázala svoji nespornou kvalitu, i to, že jsou v semifinále právem. Domácí drželi více balón, a byli v útočné fázi aktivnější. Nás však držel vynikající Vahala, ukazující, že reprezentační jednička Gerčák se nemusí bát, že nemá svého nástupce.

To vše je nesporně nejlepší pozvánkou na neděli, kdy bude série pokračovat druhým utkáním na naší domácí palubovce v Edenu!

Všechny diváky jistě čeká velmi zajímavá podívaná, která zaslouží také diváckou kulisu a podporu fanoušků! Přijďte povzbudit Slavii! Spolu jsme silnější! Kdy jindy než nyní? Slavia bojuje o historický postup do finále nejvyšší soutěže!

SK Slavia Praha - Benago Zruč n/Sázavou - 2. semifinále play-off
Neděle 7.5, 13:00 hodin
Sportovní hala Slavia, Praha 10



 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700