Autor: Ondřej Zlámal, Foto: archiv   Vloženo dne: 15.4.2017

V pondělí 17.4 v 19:00 hodin to znovu začne. Po roce slávisté nastoupí proti stejnému soupeři se stejným cílem – třikrát ho porazit a postoupit do semifinále. Loni se to červenobílým podařilo, po vítězství 3:1 na zápasy dosáhli na historický úspěch. Po něm teď touží i Interobal Plzeň.

„Už aby to začalo, reprezentační pauza se zdála pěkně dlouhá, už potřebujeme zase hrát a jít zápas od zápasu,“ nemůže se dočkat trenér Slavie Martin Brychta. „Chceme v duelu s Plzní uspět, i když víme, že se na nás soupeř dobře připraví, a že nás čeká neúprosný boj o každý metr palubovky,“ dodává.

Na závěr má pro fanoušky ještě dobrou zprávu:  „Pokud se nestane něco nečekaného, tak bychom měli jít do prvního zápasu v kompletním složení. Uvidíme ještě, v jakém stavu dorazí Martin Směřička ze srazu slovenské reprezentace, ale nemáme informace, že by mu mělo něco být. Budeme v plné síle.“

Trenér Interobalu Petr Kučera také připravuje svůj tým na každý detail, k čemuž mu výborně posloužil také poslední zápas základní části, ve kterém jeho tým inkasoval v Edenu sedm branek, přesto ale díky dobře sehrané power play vyhrál druhý poločas.

„Začíná to, na co jsme se od srpna připravovali. Poslední dva týdny jsme se poctivě chystali a k tomu nám byl velmi prospěšný poslední zápas v Edenu. Mohli jsme se zaměřit na naše chyby a také silné herní situace Slavie. Hrozně se těším, až to všechno začne, pokud by se nám povedlo postoupit do semifinále tak by to byl historický úspěch klubu. Slavia je obrovsky silná, má spoustu reprezentantů, ale věřím v naše odhodlání a velkou diváckou kulisu, která nás požene za prvním vítězstvím. Pro celou sérii je první zápas velmi důležitý a domácí prostředí může být v této vyrovnané sérii tím pomyslným jazýčkem na vahách,“ uvedl mladý plzeňský kouč.

Reportáž z prvního duelu můžete sledovat na slávistickém twitterovém účtu a pak samozřejmě na našich webových stránkách a Facebooku. Online stream můžete sledovat na stránkách: https://www.chance.cz/live

Termíny čtvrtfinále play-off:

1 utkání: Interobal Plzeň - SK Slavia Praha, pondělí, 17.4, 19:00, Lokomotiva Plzeň
2 utkání: SK Slavia Praha - Interobal Plzeň, čtvrtek, 20.4, 20:00, Eden
3 utkání: Interobal Plzeň - SK Slavia Praha, pondělí, 24.4, 20:00, Lokomotiva Plzeň
4 utkání: SK Slavia Praha - Interobal Plzeň, pátek, 28.4, 20:00, Eden
5 utkání: Interobal Plzeň - SK Slavia Praha, středa, 3.5, 19:00, Lokomotiva Plzeň
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700