Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 29.3.2017

Základní část CHANCE Futsal ligy skončí v pátek posledním 22. kolem. Ve 20 hodin v Edenu nastoupí slávisté proti v poslední době tradičnímu soupeři – Interobalu Plzeň. Západočeský klub v základní části sahá po historicky nejúspěšnějším výsledku – může skončit dokonce na třetím místě. Také slávisté mají o co hrát. Pokud chtějí mít co největší šance na zopakování loňského postupu do semifinále, potřebují se v tabulce umístit co nejvýše.

Trenér Martin Brychta při svém komentáři před zápasem mluvil se slyšitelnou úlevou, potěšil ho výkon a výsledek zápasu proti Démonům.

„V České Lípě jsme měli od úvodu převahu, ale dlouho nám trvalo, než jsme začali proměňovat šance, nakonec to prolomily dvě střely ze střední vzdálenosti. V druhém poločase už jsme začali střílet branky a vytvořili si další příležitosti. Právě v tom bych byl rád, abychom proti Plzni pokračovali a navázali právě na tuto fázi,“ stanovuje svému celku jasný cíl.

„Je to poslední zápas základní části a je jasné, že chceme udělat všechno pro to, abychom se vyhnuli sedmému místu, i když ani Benaga se nebojíme. Pokud se dostaneme do první šestice, je to pak svým způsobem jedno, na koho v play-off narazíme. Věřím, že pro páteční úspěch uděláme maximum,“ dodává.

S bojovnou náladou ovšem dorazí i Interobal. Trenér Petr Kučera si všiml nepříliš dobré bilance Slavie v domácím prostředí. „Jak řekl trenér Slavie, tak i nám výsledky ostatních zápasů hrají do karet a výběr našeho soupeře pro play-off tak máme ve svých rukách. Proto také jedeme do Edenu předvést kvalitní, agresivní výkon a naším cílem bude odvést si minimálně bod. Slavia letos v polovině případů doma nedokázala zvítězit, proto musíme jet na zápas sebevědomě a bez zbytečného ostychu!“

V této sezoně se oba soupeři utkali na začátku prosince, zápas v Plzni skončil 2:2, za Plzeň se trefili Kasýk a Koc, za sešívané Homola a Míča. Slávisté se trefili v rozmezí dvou minut v druhém poločase, na soupeřovu branku vyslali hned dvacet pět střel.

V živé paměti však budou mít fanoušci i loňskou čtvrtfinálovou sérii, ve které Slavia zvítězila 3:1 na zápasy (7:1, 2:10, 5:0 a 6:1) a postoupila do semifinále.

Zveme všechny slávistické fanoušky – přijďte se naladit před nedělním derby a pomozte Slavii k důležité výhře!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700