Vloženo dne: 20.1.2017

Po nepřesvědčivých výsledcích z poslední doby a především prohraném derby, by Slavia ráda přesvědčila fanoušky o tom, že se zlepšeným výkonem chce opět posunout tabulkou vzhůru! A jako malá omluva za prohrané derby je vstup na dnešní utkání s Třincem zdarma, aby se o tom mohli přesvědčit úplně všichni.

Před prázdnou tribunou se nehraje dobře, a celý tým věří v podporu, a dobrý konec dnešního večera, který udělá radost všem!

SK Slavia Praha - SKP Ocel Třinec
Pátek 20.1, 20:00, Sportovní hala Slavia


Slavii a Třinec dělí pouhé čtyři body. Sešívání jsou momentálně na šestém místě a Třinec je desátý. Poslední kolo se povedlo lépe Třinci, který získal cenný bod na palubovce Litoměřic za remízu 1:1. Slavia prohrála derby na Spartě 0:4.

První vzájemný zápas vyhrála Slavia v Třinci 4:2. Dvěma góly zápas v jeho závěru rozhodl Michal Salák.

Jan Homola (hráč SK Slavia Praha): „Čeká nás těžká práce. O tom jsme se mohli přesvědčit už v Třinci, kdy jsme museli vývoj utkání otáčet. Třinec využívá hry přes pivota, kde má velice silné hráče. Musíme se na to připravit a podat maximální výkon. Liga je letos velice vyrovnaná a my se momentálně pohybujeme na místech, kde jsme nechtěli. Před Třincem máme respekt, ale potřebujeme už naplno bodovat. Věřím, že v pátek zůstanou všechny body v Edenu a bude se nám zase dýchat lépe.“

Ondřej Kreželok (brankář SKP Ocel Třinec): „Na Slavii nás čeká opět náročné utkání, ale venku nám to jde, jak jsme ukázali i v Litoměřicích. Sešívaným máme za podzimní utkání co vracet a svou kůži neprodáme zadarmo. V naší situaci potřebujeme každý bod, chápu, že Slavia na tom po Novém roce není nejlépe a také potřebuje vyhrát, nicméně my si věříme a do Prahy si jedeme pro výhru.“

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700