Autor: Ondřej Zlámal Foto: Radek Klier   Vloženo dne: 16.11.2016

Tento týden se odehraje deváté kolo Chance futsal ligy a slávisty čeká velká výzva a velmi pravděpodobně nejtěžší zápas základní části, od 20 hodin se představí v Chrudimi na palubovce úřadujícího mistra.

„Všichni víme, že Chrudim hraje pravidelně futsalovou ligu mistrů, zápasy proti ní jsou pro všechny vždy velkou výzvou. Pokaždé prověří naši připravenost, ukáží nám v maximální míře to, jak na tom doopravdy jsme a to ve všech činnostech na hřišti. V takovém utkání je nemilosrdně vidět, na čem ještě musíme zapracovat,“ říká před utkáním kapitán Tomáš Matějka.

Rekordman v počtu startů za Slavii pamatuje samozřejmě mnoho zápasů proti Chrudimi, vzpomněl si i na ty, ve kterých červenobílí měli navrch.

„Zažil jsem zápasy, ve kterých jsme proti ERA-PACKU dokázali uspět, každý musí podat svůj nejlepší výkon, musíme hrát týmově a mít také štěstí. Na zápas rozhodně budeme cestovat s bojovnou náladou a touhou předvést se v co nejlepším světle,“ dodává sešívaný veterán.

Současnou fázi sezony přibližuje také trenér domácích Felipe Conde. „Vstoupili jsme do posledního týdnu přípravy před elitní fází UEFA Futsal Cupu, v následujícím duelu již prokážeme vývoj naší fyzické kondice v porovnání s předchozími zápasy. Utkání se Slavií bude velmi důležité, hraje se o příčky na čele tabulky. Soupeř si v lize vede velmi dobře, má kvalitní hráče, což slibuje, že se bude jednat o skvělý zápas. Doufejme, že opět předvedeme dobrý výkon a před našimi fanoušky vybojujeme další vítězství.“

ERA-PACK stále táhnou již legendární bratři Marešové, v posledním zápase se do hry vrátil i Michal Mareš. V základní části UEFA Futsal Cupu zvládli své zápasy s velkým přehledem, ačkoliv stáli proti slovenskému, kyperskému a rumunskému mistrovi, inkasovali jedinou branku! S devatenácti body také vedou tabulku Chance futsal ligy a to i přesto, že mají jeden zápas k dobru.

Ze zápasu připravíme tradiční zpravodajství včetně videoreportáže Slavia futsal TV. Sledujte všechny naše informační kanály!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700