Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 26.3.2016

V pátek se uzavřela sezóna i v obou skupinách druhé ligy. Známe tak jména vítězů, kterými se stali celky Gamaspolu Jeseník (východ) a Gardenline Litoměřice (západ). Oběma týmům gratulujeme. Za Gardenline Litoměřice nastupovali již v minulosti někteří hráči našeho týmu. Letos k historickému úspěchu klubu pomohl především současný asistent trenéra našeho mužstva David Filinger, který si na druholigové palubovce prodloužil hráčskou kariéru.

Gamaspol Jeseník rozhodl o svém prvenství už před týdnem, kdy zdolal svého třineckého pronásledovatele. V posledním kole sice "jen" remizoval na palubovce Baníku, ale ani to ho o celkové vítězství nemohlo připravit.

Gardenline Litoměřice slavil v pátek večer na domácí půdě, v náročném duelu zdolal Turnov 5:3 a udržel si odstup od Příbrami, která navíc sama ztratila s Mladou Boleslaví.

Oba týmy tak zaslouženě slaví, mají právo postupu do nejvyšší soutěže a to bude nejspíš hlavním tématem jednání samotných klubů v příštích dnech a týdnech. V kuloárech se hovoří o tom, že Litoměřice postup do ligy využijí, Jeseník váhá, protože dlouhodobě má problémy s domácí halou. Rozhodně si ale oba kluby za svůj úspěch zaslouží pochvalu a velkou gratulaci!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700