Vloženo dne: 16.12.2013

Z Hradce Králové přivezlo naše mužstvo nejen vysokou výhru, ale především velmi důležité body do ligové tabulky. Nemalou zásluhu na tom měla i početná skupina příznivců, která tým po celé utkání skvěle povzbuzovala. Sportovně, a bez excesů, které by pořadatelské službě přidělaly starosti a nepříjemnosti!

Jako klub velmi děkujeme za podporu a pevně věříme, že se podobných skvělých společných zážitků dočkáme hned po Novém roce, kdy ve čtvrtek 9.1 přivítáme v nově zrekonstruované domácí hale Slavia mužstvo Helas Brno, a následně v pondělí 13.1, před kamerami ČT 4 Sport největšího rivala AC Sparta Praha.

Před fanoušky klobouk dolů, s jakou vytrvalostí po celé utkání povzbuzovali mužstvo, které jejich podporu po celý zápas velmi vnímalo. Samozřejmě velmi potěšilo choreo: "Aspoň někdo hraje srdcem", které je pro mužstvo velkým oceněním. Jako futsalisté SK Slavia Praha však nepochybujeme, že i sportovci ostatních sportovních oddílů Slavie od fotbalu, hokeje, po lukostřelce hrajeme za "sešívaný" klub srdcem, všichni jsme hrdí na červenobílý dres, který nosíme s respektem k historii a slávě nejstaršího a nejslavnějšího Českého sportovního oddílu. Být "Slavia" s podporou vynikajících slávistických fanoušků je snem každého, o tom není pochyb, i když ne každý to otevřeně přizná.

Pevně věříme, že pouto mezi fanoušky a futsalovým klubem se bude dále prohlubovat, a podpora tribuny především v domácích utkáních bude pravidelně pověstným hráčem navíc.

Ať žije Slavia!

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700