Vloženo dne: 16.9.2013

Již zítra v úterý 17.9.2013 bude ve 20:15 hodin ve sportovní hale Sparta Aréna v ulici Podvinný Mlýn, zahájeno první historické futsalové derby, AC Sparta Praha - SK Slavia Praha. Oba kluby čekají, že se v hledišti sejde velký počet příznivců obou klubů, kteří výjimečnému utkání vytvoří výjimečnou atmosféru. Pevně věříme, že v duchu fair-play. Zájmem obou klubů je, aby utkání mělo zdárný organizační průběh, v bouřlivé atmosféře, avšak bez excesů, které by mohly průběh zápasu narušit.

Proto připomínáme, že v hale je nutné řídit se Návštěvním řádem, je přísně zakázáno použití pyrotechniky, a vnášení jakýchkoliv nebezpečných předmětů. Apelujeme touto cestou na všechny fanoušky Slavie, kteří se rozhodli utkání návštívit a povzbudit naše mužstvo, aby se toho drželi, a nezpůsobili našemu klubu, byť je hostujícícm týmem, žádné problémy, které by mohly mít fatální důsledky.

Použití pyrotechniky by bylo tím nejhorším způsobem podpory svého mužstva, jelikož hala je vybavená protipožárními čidly a zápas futsalu by se mohl obratem změnit v zápas vodního póla. Všechny sektory tribun budou kamerově sledovány a případný narušitel pořádku bude snadno identifikován a logicky hnán k zodpovědnosti a úhradě škod. Tato opatření jsou připravena ve spolupráci s profesionálními agenturami na boj proti násilí ve sportu a Policií ČR, jak nás pořádající Sparta informovala, a dále upozorňuje, že odpálení "čehokoliv" kýmkoliv bude navíc považováno za poškození majetku a tím pádem mají vstup do haly umožněn policisté, kterých bude kolem haly de facto stejně jako diváků. U vchodu budou prováděny bezpečnostní prohlídky.

Dle pořadatele bude hlavní kotel fanoušků SK Slavia na původní VIP tribuně za brankou, ostatní fanoušci Slavie - bez označení čísla místa sektor D. Kotel Sparty sektor F, ostatní fanoušci sektor E. Rodiče s dětmi sektor A a C, VIP tribuna sektor B. Vstupenky je možné zakoupit u sportovní haly za 50,-Kč. Po dohodě s pořadatelem, by měly být vstupenky pro fanoušky Slavie distribuovány již na Strašnické cca 2 hodiny před utkáním, aby byly co nejvíce eliminovány zbytečné fronty před halou.

Podrobnosti o hale naleznete zde !

Webová stránka soupeře: sparta-futsal.cz
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700