Vloženo dne: 20.3.2013

V páteční podvečer jsme bojovali o záchranu v nejvyšší soutěži, a úspěšně. Velký podíl na tom měli fanoušci, kteří nás v letošní sezóně v podstatě poprvé podpořili v hojnějším počtu. A bylo to v pravou chvíli! Vynkající atmosféra, kterou ve sportovní hale Slavia vytvořili připomněla nedávnou historii, kdy takováto podpora byla na našich domácích a dokonce několika venkovních utkáních pravidelná. A my můžeme srovnávat, jakou sílu vlévá fanouškovská podpora do žil. Obrovskou. To jsme ale ostatně vždy věděli, vždy si podpory vážili, a vážíme. Celý smysl snažení mužstva je z největší části vždy pro fanoušky. Bez diváků, kteří utkáním a vlastně celým klubem žijí, nemá téměř smysl dělat žádný sport.

I proto ještě jednou obrovské díky všem, kteří v pátek vážili cestu do Edenu, a podpořili sešívaný futsal v těžké chvíli. Pevně věříme, že jsme vás nezklamali, podali výkon hodný jména velkého klubu, a červenobílého dresu. Děkujeme za to, že jsme mohli společně prožít závěrečnou radost z vítězství. Po výhře, po prohře, vždycky jsme s váma! A také věříme, že jste se opět přesvědčili, že každý z členů futsalové Slavie je hrdý na to, že slávistický dres může nosit.

Tomáš Matějka, kapitán: "Podpora fanoušků byla úžasná. Moc mi v této sezóně chyběla, a jsem rád že alespoň v posledním utkání, které rozhodovalo o našem bytí a nebytí v nejvyšší soutěži nás nenechali na holičkách. Když tribuna fandí tak jako fandila v pátek, nelze prohrát souboj ani o autový kop. Děkuji za celý tým!

Martin Brychta, trenér: "Fanoušci nás neskutečně podrželi, jejich podpora byla velmi důležitá."

Daniel Kolman: "Děkujeme fanouškům za podporu, atmosféra jakou v hale vytvořili byla úžasná. Speciálně bych poděkoval Strašákovi. Slávisté važte si, že tohoto kluka máme! To jak pro vše co je červenobílé žije, to co pro Slavii dělá.... před tím je potřeba smeknout. Lukáši díky, velké díky všem!"
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700