Vloženo dne: 22.2.2012

Derby s Bohemians 1905 bylo původně naplánováno na neděli 26.2, na náš tradiční nedělní podvečer, s výkopem v 19:30 hodin. Zápas by však kolidoval s hokejovým derby Sparta - Slavia. Řešení jsme nalezli díky souhlasu Bohemians a vstřícnému postoji Komise futsalu v přesunu zápasu na pondělní večer, kdy plynule naváže na fotbalové utkání Gambrinus ligy, SK Slavia - Teplice.

V posledním utkání se Šumperkem nám fanoušci vytvořili báječnou atmosféru, skvěle fandili, a pomohli tak výrazně k našemu vítězství, které nás posunulo nad sestupové pásmo. A my pevně věříme, že byť jsou v současnosti Bohemians jednoznačně favoritem zápasu, a náš úspěch by byl velkým překvapením, díky podpoře z hlediště nedostane soupeř v Edenu nic zadarmo, a o body bude muset tvrdě bojovat. Naše mužstvo je připraveno nechat tradičně na palubovce všechny své síly, a bojovat více než na sto procent.

Sportovní hala Slavia má kapacitu 1200 diváků. Kdyby se ji podařilo zaplnit, byl by překonán letošní prozatímní rekord, který byl vytvořen uplynulou sobotu během dohrávky Era Pack Chrudim - Balticflora Teplice, kdy na chrudimský zimní stadion dorazilo necelých 1000 diváků.

Naši fanoušci moc dobře vědí, o co naše mužstvo hraje, a jak je důležitý každý získaný bod. Proto věříme, že si prodlouží pondělí "fotbalový" den, a společně oslavíme nejen vítězství nad Teplicemi, ale i nad Bohemians. Hráči věří, že když vyprodanou halou zazní: "Pojďme do boje...", nemůže v Edenu vyhrát žádný soupeř Slavie :) Pojďme to dokázat, pojďme to vyplnit, pojďme fandit, pojďme slavit! Děkujeme za podporu!

Pokud by kdokoliv z našich fanoušků měl problém s cenou vstupenky, obraťte se neprodleně na email slavia@slaviafutsal.cz a určitě najdeme řešení. Nechceme, aby v hale chyběl jakýkoliv fanoušek z důvodu, který jsme mohli vyřešit. Každého fanouška si vážíme. Český futsal pro fanoušky!

V jednání je nyní pozápasová "after party" v restauraci Na palubě, kde by se nápoje podávaly za velmi výhodnou cenu.

SK Slavia Praha - Bohemians 1905
sportovní hala Slavia, pondělí 27.2.2012, 20:30 hodin
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700