Vloženo dne: 16.11.2014

Pevně věříme, že čtvrteční derby mezi naším klubem a AC Sparta se stane svátkem a zcela výjimečným utkáním. Jak sportovními výkony, tak atmosférou v hledišti, které bude mimořádně zaplněno. Utkání bylo sekretariátem FAČR vyhlášeno jako rizikové, a tomu budou odpovídat i bezpečnostní opatření.

Prosíme diváky, aby se dostavili s dostatečným předstihem. Vchody do sportovní haly mají pouze omezenou kapacitu, a vzhledem k tomu, že v rámci bezpečnostních opatření budou u vchodů prováděny důkladné bezpečnostní prohlídky, hrozí fronty a zdlouhavější proces než se každý do haly dostanete. Kontroly budou zaměřeny především na možnou pyrotechniku, a také na platnost předložených vstupenek. Do haly nebudou vpuštěni fanoušci v podnapilém stavu.

Vstupy budou otevřeny již od 16:30hodin.

Pro fanoušky našeho klubu je určen tradiční vstup přes vestibul u restaurace Paluba, tedy nad vestibulem plaveckého stadionu.

Pro fanoušky Sparty je určen vstup od konečné tramvaje, z ochozu, na který se vstupuje již u křižovatky ulic Vladivostocká a Na hroudě.

Pevně věříme, že všichni fanoušci chápou nemožnost použití jakékoliv pyrotechniky. Její použití je přísně zakázáno! Především by byla ohrožena bezpečnost všech osob v hale, zároveň by nebylo možné sportovní klání dokončit na hřišti. Sportovní hala není otevřený fotbalový stadion.

Děkujeme za pochopení, a věříme, že se celé utkání odehraje ve vynikající atmosféře sportovního povzbuzování, bez zbytečných excesů.




 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700