Autor: Jan Šimon   Vloženo dne: 29.1.2014

Ve středu v pozdních večerních hodinách nastoupilo naše „béčko“ k dalšímu utkání a je potřeba napsat, nebylo to proti lehkému soupeři. Ve spojení kvalitního soupeře, pozdních večerních hodin (hrálo se od 21.30 h) a faktu, že většina hráčů našeho rezervního týmu jsou náctiletí fotbalisté, kteří jsou v plném proudu zimní přípravy, dalo se očekávat velice těžké a dlouhé utkání.

První půle se odehrávala hlavně v duchu velice hezkého futsalu a také hodně vysokého pressingu, se kterým si naše mladé mužstvo jen velice těžko vědělo rady. Ve třinácté minutě našemu sokovi přinesl taktický záměr ovoce a ujal se vedení. Nedokázali jsme do přestávky reagovat a nutno říci, že jsme si ani nevypracovali žádnou příležitost ke skórování.

Do druhého dějství jsme vstoupili se záměrem hrát o poznání výš a napadat soupeře již při jeho rozehrávce. Změna naší taktiky začala přinášet výsledky krátce po přestávce a celá druhá půle už byla o poznání lepší. Hlavně bylo vidět mnohem více zakončení na soupeřovu branku. Škoda jen neuhlídané power play a lehké nervozity o výsledek až do samého konce. Závěrem je třeba poděkovat všem hráčům za předvedený výkon a přístup. Hlavně u hráčů, kteří pravidelně chodí z áčka, byla vidět chuť hrát a strhli tak i ostatní.

WIZARDS DDM Praha 10 - SK SLAVIA Praha „B“ 3 : 4 (0 : 1)
Branky: Hrdina Antonín (33´a 40´pen.), Vejvoda Michal (45´), Stibora Vladimír (48´)
Sestava: Pytloun Jaroslav – Pytloun Ladislav, Hrdina Antonín, Vejvoda Michal, Konya Tomáš, Blasco Jorge Andradit, Dvořák Dan, Stibora Vladimír.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700