Autor: Jaroslav Pytloun   Vloženo dne: 31.3.2013

Vynikající a strhující utkání, do kterého jsme po sérii zranění, nemocí a omluv nastupovali pouze s pěti hráči do pole, a ve kterém jsme celkem třikrát prohrávali, jsme po nadšeném výkonu ve druhém poločase, a po sehrání několika úspěšných power play, dovedli do vítězného konce. Bohužel už bez Müllera, který z důvodu zdravotní indispozice ve 2.poločasu již nehrál. Zápas jsme tak otočili bez střídání, v sestavě 1 plus 4. V prvním poločasu byla hra většinou vyrovnaná, nahoru dolů, končící 1:1. Slibné útočné akce se přelévaly sem a tam, zachycované dobrou obranou na naší i soupeřově straně, podporovanou výbornými výkony obou brankářů. My jsme v poli točili pět hráčů, kteří se postupně střídali v intervalu 1-2 minut plynule za sebou, nebo dle potřeby. V závěru poločasu na Müllera dopadl jeho předchozí nedobrý zdravotní stav a v důsledku indispozice nemohl ve 2.poločasu pokračovat.

O přestávce jsme stanovili taktiku spočívající v tom, že bez rozdílu jaký bude stav, přistoupíme, pokud budeme mít míč, kolem 10 minuty k power play, abychom soupeře zatlačili na jeho polovinu, my drželi maximálně míč a přitom si trochu oddechli. Bohužel hned v 1 min po rozehrávce v důsledku nepozornosti jsme dostali druhý gól, na který jsme vzápětí odpověděli krásnou akcí Šimona a Sopa. V 11 minutě se soupeř znovu, ale jak se později ukázalo už naposled , ujal vedení. My jsme reagovali oddechovým časem a power play. Tuto herní variantu jsme stejně jako v předchozím zápase v tomto složení opět velmi dobře zvládli a nepřetržitě hrající pětice Sop, Pytloun, Hrdina, Čonka a Šimon, kdy všichni byli ve velmi dobré kondici, nejdříve vyrovnali na 3 : 3 a poté v rozpětí dalších 4 minut vstřelili další 3 goly na 6 : 3. Dosavadní vyrovnané utkání jsme zlomili a otočili.

Soupeř snížil již pouze v závěru. My jsme vlastně už od 11 minuty 2. poločasu hráli v případě držení míče na naší straně power play a při držení soupeřem přecházeli ve standardní hru 1 plus 4 a poté znovu power play. Pro náš klub je vynikající, že takto dobře zahrála pětice hráčů pod vedením trenéra Mičkala, ve které patří Sop mezi nejmladší již ve stálém kádru A mužstva a zbývající čtveřice patří do širšího kádru A mužstva a snaží se do něho, co nejlépe etablovat a zapadnout. Přitom patří k naším základním kamenům úspěšného mužstva juniorů. To vše je velkým příslibem do budoucna. Všem našim účastníkům utkání děkujeme za předvedený výkon.

SK Slavia B - Přírodní Vědy 6:4 (1:1)

Branky: 17. Sop (A.Hrdina), 29. Sop (Šimon), 38. Čonka (Sop), 40. Čonka (Sop), 43. A.Hrdina (Sop), 44. Sop (A.Hrdina)
Slavia: J.Pytloun - Čonka, Šimon, A.Hrdina, Sop, Müller.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700