Vloženo dne: 19.10.2012

Nominaci B týmu sice standardně provázelo několik omluv, a tak jediným "zkušeným" hráčem na hřišti byl Martin Sop. Zbytek týmu tvořilo několik hráčů U-18 a dokonce nově tvořící se U-16. Mužstvo však mělo tentokrát velmi zkušené a odborné vedení, především první čtveřice předvedla několikrát povedené futsalové akce, a tak se nakonec zrodila zcela zasloužená výhra 5:3 (2:0). Již první střídání přineslo průběh, jaký si trenér může přát. Trpělivým držením míče, který šel několikrát z nohy na nohu jsme rozložili obranu soupeře, a na konci kolmé příhry kapitána Čonky byl Hrdina, který neomylně skóroval. Tentýž hráč předvedl obdobnou parádu o několik minut později. Opět Čonka jej nalezl osamoceného před brankářem, a Hrdina patou mezi nohy soupeřova brankáře zvýšil skóre. Naše hra pak ale začala upadat, především proto, že hráči upustili od své hry, začali dlouho stát na balónu, rozehrávka se zpomalila, a to umožnilo soupeři vyrovnat hru, ne však skóre.

Ve druhém poločasu zvýšil po presingu Šimon na 3:0, a po korekci na 3:1 hned vzápětí Sop po velmi pěkné individuální akci upravil naše vedení opět o tři góly. Zdálo se rozhodnuto, drželi jsme dlouhé vteřiny míč, a frustrovaný soupeř jen těžko hledal cestu k naší bráně. Dvě zbytečné chyby naší obrany v rozehrávce, jej ale nečekaně vrátily do hry. O vedení jsme se ale strachovat nemuseli, kanonýr zápasu Antonín Hrdina zvýšil na 5:3, a utkání jsme pak již v pohodě dohráli.

Výkon první čtveřice byl v určitých fázích utkání na velmi dobré úrovni, bylo by dobré jej udržet po celý zápas. U druhé čtveřice  snese přísná měřítka Sop, který měl se svými spoluhráči, kteří mají s futsalem minimální zkušenosti těžkou práci.

SK Slavia Praha - KZ FC 5:3 (2:0)
Branky: 3., 18., 46. Hrdina, 37. Šimon, 39. Sop - 37., 40., 45.
Slavia: Pytloun J - Čonka, Šimon, Hrdina, Muller, Petřík, Sop, Žampa, Ferenc, Pytloun L
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700