Vloženo dne: 1.12.2009

Ve vynikající atmosféře obou táborů fanoušků se odehrála odveta pražského derby mezi naším týmem a Bohemians, tentokrát na půdě soupeře v prostředí sportovní haly Zelený pruh. V utkání jsme vedli již 2:0, soupeř však enormním nasazením a větší vůlé po vítězství dokázal zápas otočit, a zvítězit 3:2. Pod našimi obdrženými brankami se podepsala svorně dvojice Mařík - Hrdina. Především klasická chyba zkušeného Hrdiny na postu posledního velmi mrzela, a zhatila úsilí týmu získat na půdě posledního týmu tabulky další body.

Do utkání jsme vstoupili dobře, hned od začátku se hrálo oboustranně na 200%. Na hřišti i v hledišti bylo evidentní, že se hraje výjimečné utkání, prostě derby, které má v lize jediné srovnání v souboji brněnských mužstev Tanga a Helasu. Po několika šancích na obou stranách, při kterých se zaskvěli brankáři, kteří byli ozdobami svých týmů, a jejich zákroky přiváděly střelce k "šílenství", jsme se ujali vedení brankou Ulicha, který po rohu nádherně napálil míč pod břevno. O chvíli později bylo ještě veseleji, když velký bojovník Matějka našel v dobré pozici Bejdu, který chytře překonal Kudrnu podruhé. Poté jsme ovšem nepochopitelně přepustili střed hřiště soupeři, přestali hrát, a iniciativu přenechali soupeři. K tomu jsme přidávali chyby v rozehrávce, v čemž se "předváděl" především Hrdina, který se ale nepoučil, a nakonec jeho chyba rozhodla utkání. Výborný Bellada v brance ve 13. minutě bravurně zneškodnil pokutový kop, který se asi ani neměl kopat, jak se přiznal sám kapitán soupeře Šnídl, přesto domácí na konci poločasu snížili po chybě Maříka s Hrdinou.

Ve druhém poločasu jsme se dostávali pod tlak nadšeně hrajících domácích, přesto jsme měli několik šancí utkání zlomit. Po Stejskalově akci ale přišlo vyrovnání z nohy Frohny, kterého špatně a nedůrazně neubránil na zadní tyči Mařík. Náš zmar nakonec vyvrcholil 7 minut před koncem. Hrdina opět dlouho držel míč, a na posledním se pokoušel o kličku. O balón jej připravil Šnídl, který překonal Belladu, a rozhodl utkání.

Dobrý výkon na naší straně předvedla již stabilně hrající čtveřice Bejda, Pleyer, Matějka, Kamenický. Především velmi zlepšující se výkony Pleyera jsu potěšující. Ve druhé čtveřici snesl především co se týče důrazu, nasazení a zodpovědné hry přísná měřítka pouze Ivo Ulich.

Velmi děkujeme našim fanouškům za podporu, a pevně věříme že jejich přízeň nejen že vytrvá, ale bude dále stoupat! Děkujeme!

Bohemians 1905 - Slavia Praha 3 : 2 (1 : 2)

Rozhodčí: Linhart Karel (8,3), Kincl Miroslav (8,3). Delegát: Hora Jan Diváků: 550
Branky: 18. Dvořák Daniel (Vrána David), 25. Frohna Jakub (Šnídl Petr), 33. Šnídl Petr - 8. Ulich Ivo (Hrdina Martin), 10. Bejda Stanislav (Matějka Tomáš)
ŽK: Vrána David - 0
Bohemians 1905: Kudrna Michal, Franěk David, Šnídl Petr, Frohna Jakub, Bellada Václav, Junek Petr, Dvořák Daniel, Málek Pavel, Stejskal Pavel, Vrána David, Král Miroslav, Turek Tomáš Trenér: Samek
Slavia Praha: Bellada Jaroslav, Kamenický Jaroslav, Pleyer Petr, Ulich Ivo, Imlauf Marek, Míča Ondřej, Mařík Stanislav, Matějka Tomáš, Hrdina Martin, Bejda Stanislav, Kosina Jan, Knobloch Ondřej Trenér: Nedvěd

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700