Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 27.11.2013

Vzhledem k probíhající rekonstrukci haly Slavie v pražském Edenu se v úterý večer předehrávalo utkání 13. kola CHANCE futsal ligy, ve kterém Pražané přivítali předposlední Agromeli Brno. Sešívaní nakonec dokázali soupeře porazit 5:3. Za hosty vsítil všechny tři branky Nosko. Na gól se v utkání čekalo až do 18. minuty, kdy otevřel skóre hostující Nosko. Jenže Slavia se nenechala zaskočit a během dvou minut skóre otočila. Na 1:1 vyrovnal Oliva a těsně před přestávkou poslal Pražany do vedení Sop. Ve druhé půli přinesla branku až 32. minuta, kdy se podruhé v zápase trefil brněnský Nosko a srovnal na 2:2. O dvě minuty déle však Slavia znovu vedla po trefě Míči. Tři minuty před koncem zvýšil na 4:2 domácí Filinger a bylo rozhodnuto. V poslední minutě ještě nejprve A. Hrdina zvýšil na 5:2 pro Slavii a krátce po jeho brance zkompletoval hattrick hostující Nosko – 5:3.

„Taktiku jsme podřídili zisku tří bodů,“ přiznal trenér vítězného celku Jiří Baborák. „Asi se na naší hru dívat nedalo, ale účel světí prostředky. S Agromeli jsme se nehonili. Věděli jsme, že mají dobrou útočnou fázi, takže jsme se od půlky zatáhli. Sice jsme inkasovali první gól, ale ihned jsme skóre do poločasu otočili,“ oddychl si kouč sešívaných. Do druhé půle tak slávisté šli s jednobrankovým vedením. „Věděli jsme, že my nemusíme, ovšem soupeř ano. Pak se však naše plány zhatily, protože jsme špatně bránili střed obrany. Soupeři se podařilo vyrovnat a měl i další šance. Nakonec jsme zápas takticky zvládli. Dostali jsme se do třígólového vedení i díky nasazení tajné zbraně Davida Filingera. Výsledek jsme vyválčili,“ říkal Baborák.

SK Slavia Praha – FC Agromeli Brno 5:3 (2:1)
Branky a nahrávky: 18. Oliva (M. Brychta), 20. Sop (Míča), 34. Míča (Oliva), 37. Filinger (Matějka), 40. M. Hrdina (Filinger) – 18. Nosko (Mica), 32. Nosko (Hebron), 40. Nosko (Kalina). Rozhodčí: Rybka – Kaštánek. ŽK: Eisenreich (SKS). Diváci: 15. Slavia Praha: Kučera (Krajč) – M. Brychta, Eisenreich, A. Hrdina, Vejvoda, Filinger, Oliva, Novotný, Sop, M. Hrdina, Míča, Matějka. Trenér Jiří Baborák. Agromeli Brno: Sára – Vrána, Slavík, Hebron, Outrata, Nosko, Mica, Dornay, Veselovský. Trenér Zdeněk Táborský.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700