Vloženo dne: 16.11.2013

Teplice se v pátek udržely na dostřel prvnímu místu, na které se mohou vrátit v úterní dohrávce. Poločasové vedení 3:0 vystříleli Balticfloře Novotný, Lima a Sláma. Ve 25. minutě sice snížil Filinger na 1:3, jenže to bylo od Slavie vše. Pinto, Ferreira a Barbosa svými trefami stanovili konečný výsledek na 6:1. Slavia prohrála potřetí v řadě a je s dvanácti body osmá.

Jubilejní 10. kolo nejvyšší futsalové soutěže nabídlo teplickým divákům na Stínadlech zápas Balticflory se Slavií. Dvě stovky příznivců "vlků" po skončení duelu mělo důvod k potlesk. Tepličtí porazili "sešívané" 6:1 a před úterní dohrávkou s Vysokým Mýtem se drží na druhé příčce. Pokud zdolají Východočechy, vrátí se na první místo! Teplice začaly dobře, měly velkou převahu, dlouho ale nemohly dát gól. Povedlo se jim to až v 8. minutě, kdy se trefil Novotný. Za pár okamžiků zvýšil na 2:0 Lima. Třetí gól přidal Sláma. Slávisté se téměř nedostávali do zakončení, domácí celek byl ve všech směrech lepší. Po hříchu ale nedokázal přidat další góly. Když branky nepřicházely ani ve druhé půli, zasáhl míč nešťastně rukou v pokutovém území Sláma a hosté kopali penaltu. Míč si postavil Filinger. Přesnou a prudkou střelou doprostřed Thiagovy branky snížil. Pak se už ke slovu dostali "vlci". Pinto a Ferreira pohřbili definitivně naděje Slavie na dobrý výsledek. Červenobílí sice ještě zkusili power play, při ní ale záhy inkasovali. V samém závěru ještě nedali "desítku".

Teplice ještě v lize neprohrály. V úterý hrají od 20 hodin doma s Vysokým Mýtem.

Balticflora Teplice - SK Slavia Praha 6:1 (3:0)
Branky a nahrávky: 8. Novotný (Pinto), 8. Lima (Barbosa), 11. Sláma (Ribeiro), 29. Pinto (Novotný), 33. Ferreira (Ribeiro), 38. Barbosa – 25. Filinger (pk).
Rozhodčí: Kresta – Smreček. ŽK: Sop, Míča, Filinger (SKS). Diváci: 150.
Teplice: Severino Tiago (Kalina) – Barbosa, Pinto, Kiliján, Ferreira, Lima, Novotný, Ribeiro, Sláma, Salák, Holý, Mamjev, Mažári. Trenér Bruno Barbosa.
Slavia Praha: Kučera (Tichý) – Čonka, Eisenreich, Filinger, Oliva, Sop, Novotný, Krátký, Míča, Blasco, Matějka. Trenér Jiří Baborák.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700