Autor: Foto: Ivana Hošková   Vloženo dne: 6.4.2013

Do Chrudimi jsme vyrazili s velkým odhodláním. Ne snad, že bychom pomýšleli na vyřazení Era-Packu v play-off, ale chtěli jsme uhrát solidní výsledek, vstřelit konečně mistrovi gól, a odejít ze hřiště se vztyčenou hlavou. To se nakonec úplně nepodařilo. Poslední bod jsme však naplnili. Po celé utkání jsme bojovali na hranici našich možností, pokoušeli se držet soupeře maximálně na dostřel Kučerovi branky, ve druhém poločase presovat a nenechat domácí rozjíždět v klidu jejich dokonalé kombinace, ve všem hnaní fantastickými diváky, kteří nás přijeli do Chrudimi povzbudit, a kteří nás v úvodu přivítali choreem a plachtami "Dokážeme nemožné".

V prvním poločasu jsme se soustředili především na obranu, snažili jsme se neinkasovat, a jít do druhého dějství za přijatelného stavu. Do kolen nás ale srážel nedůraz v některých osobních soubojích, a naivní chyby, které Era-Pack trestá nemilosrdně. Ve druhém poločasu jsme již více otevřeli hru, snažili se o vstřelení branky, a tím pádem zůstával brankář Kučera častěji na holičkách. V závěrečné fázi zápasu jsme si vytvořili několik velmi slibných příležitostí, ze kterých jsme měli možnost konečně zlomit gólové prokletí. Nepodařilo se. Vrcholem našeho gólového zmaru bylo Filingerovo selhání v poslední minutě, když nedokázal osamocen z kroku dopravit míč do zcela prázdné chrudimské branky. Celý tým bojoval a dřel, přesto bych rád vyzdvihnul Matěje Čonku, který podal v celém utkání výborný a obětavý výkon.

Absolutorium zaslouží diváci. Přes kolizi s fotbalovým zápasem SK Slavia - Dukla se na tribuně sešlo přes třicet fanoušků, kteří nás i přes nepříznivý vývoj po celé utkání neúnavně povzbuzovali. Děkujeme za podporu! Na palubovce jsme soupeři podlehli, na tribuně ale jednoznačně zvítězili! Děkujeme!

Komentář Chrudimského Deníku:

Skóre otevřel již ve 3. minutě nejlepší střelec vzájemných soubojů Max. Byla to již jeho dvacátá trefa. Za tři minuty přidal další gól Oliva, který do Chrudimě přišel právě ze Slavie. Ve 12. minutě si přidal další přesný zásah Max a skóre poločasu uzavřel ve 20. minutě po odražené střele Michala Mareše Koudelka - 4:0.

Ve 25. minutě se konečně dočkal svého prvního gólu v mistrovských utkáních ERA-PACKu Brazilec Felipe střelou ze střední vzdálenosti. Z následujícího útoku mohl hned přidat další zásah, ale trefil jenom tyč a míč dorazil do sítě Rešetár - 6:0. Pak zastavila další gólové střely opět tyč Kučerovy svatyně v případě M. Mareše a Vladyky. Vzájemná spolupráce obou posledně jmenovaných znamenala ve 34. minutě sedmý gól, jeho autorem byl Michal Mareš. Ale ani Vladyka nepřišel zkrátka. Za dvě minutu lehkou tečí zvýšil na 8:0. Sedmdesát vteřin před koncem uzavřel skóre Michal Mareš, ale vyvolávané "desítky" se již publikum nedočkalo. Vyslyšeno nebylo ani přání početné skupiny fanoušků Slávie, kteří si přáli alespoň jeden vstřelený gól svých oblíbenců.

ERA-PACK Chrudim - Slavia Praha 9:0 (4:0)
Branky: 3. a 12. Max, 33. a 39. Mareš M., 6. Oliva, 20. Koudelka, 25. Felipe, 26. Rešetár, 36. Vladyka
Chrudim: Meller, Žďánský - Popelka, Max, Dentinho, Vladyka, Oliva, Douglas, Rešetár, Felipe, Koudelka, Chmelík, Mareš M.
Slavia: Kučera - Vejvoda, Wojnar, Šimon, Žampa, Filinger, Čonka, Sop, Havrda, Rott, Matějka, Pytloun

Sestřih utkání naleznete zde !

Foto: Ivana Hošková
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700