Autor: Foto: Stanislav Musílek   Vloženo dne: 11.3.2013

Opět v neúplné sestavě, ale s velikou chutí přivézt body, jsme přijeli do Vysokého Mýta k utkání s Nejzbachem. Doufali jsme také vzhledem k postavení v tabulce a bodovým ziskům ve ztrátu motivace soupeře, a do karet nám hrálo i to, že jeden z vysokých hráčů Michalec, jehož přednosti vynikají právě na užším domácím hřišti Nejzbachu, nemohl hrát kvůli karetnímu trestu. Úvod utkání byl z naší strany fantastický. Zabezpečená obrana, z níž jsme vyráželi jednoduchými kombinacemi do nebezpečných brejků byl klíč k tomu, že jsme již v deváté minutě vedli 3:0 a měli hru pod kontrolou! V 6. minutě Filinger vymyslel parádní akci s Wojnarem, který bodlem z první nedal Gerčákovi šanci, 0:1. Vzápětí jsme dostali výhodu zahrávat z poměrně velké vzdálenosti trestný kop, a Filinger opět prokázal, že dokáže vymýšlet nestandardní věci. Všiml si, že Gerčák stojí až příliš venku z branky, a pokusil se jej překvapit lobem. To se mu téměř podařilo, nákop byl delší pouze o pár milimetrů a skončil na břevně domácí branky. Přesto jsme to byli my, kdo branku vstřelil. V 7. minutě Matějka vyvezl míč, po lajně jej posunul opět k Wojnarovi, a ten ranou na bližší tyč zvýšil naše vedení, 0:2. V 9. minutě předvedl mladý Žampa proč dostal od trenéra důvěru v základní sestavě. Ve středu hřiště vybojoval míč, kličkou se zbavil protihráče, přihrál volnému Vejvodovi a ten potvrdil pověst střelce, 3:0. Tím však bohužel naše radost v celém utkání skončila. Téměř vzápětí po třetí brance si za obranu zaběhl hráč domácích a zblízka hlavou dopravil nástřel spoluhráče do naší sítě, 3:1. A aby bylo ještě hůř, po straně se uvolnil Michal Mareš, a z úhlu poněkud lacino prostřelil Krajče podruhé, 3:2. Do konce poločasu jsme náš jednogólový náskok uhájili, avšak obraz hry se proti prvním deseti minutám změnil. Byli jsme pod tlakem soupeře, a do šancí jsme se dostávali sporadicky.

Do druhého poločasu jsme chtěli vstupovali s odhodláním se o výhru poprat, Nejzbach nám však naděje brzy vzal. Špatně jsme si přebrali hráče, a Jiráský hned ve 22. minutě vyrovnal na 3:3. A vzápětí poslal do vedení domácí Semerád, 4:3. V tu chvíli jsme měli obrovskou šanci vrátit se do utkání. Matějka postupoval sám na Gerčáka, vyloženou šanci chtěl ještě vyšperkovat příhrou na volného Filingera, který by pohodlně vyrovnal do prázdné branky. Gerčák však zázračným zákrokem domácí podržel, a přihrávku vystihl. A tak udeřilo na druhé straně, 5:3. Do konce zbývalo ještě hodně času, zkusili jsme power-play, a míč získávali i za cenu faulů. Domácí tak dostali šanci tří desetimetrových kopů, z nichž jeden proměnili. Další góly jsme již dostali při power-play.

Nejzbach Vysoké Mýto - SK Slavia Praha 8:3 (2:3)
Branky: 12. Münzberger (Formánek), 13. Mareš (Netolický), 22. Jiráský (Netolický), 25. Semerád (Formánek), 28. Mareš (Jeníček), 34. Formánek (pen.), 34. Mareš (Semerád), 34. Formánek – 6. Vojnar (Filinger), 7. Vojnar (Matějka), 9. Vejvoda (Žampa)
Nejzbach: Libor Gerčák - Pavel Formánek, Michal Mareš, Petr Jeníček, Michal Jiráský, Jakub Vágner, Jakub Gerčák, Miroslav Semerád, Petr Münzberger, Roman Netolický, Lukáš Till
SK Slavia: Krajč Marian - Wojnar Mikuláš, Šimon Jan, Žampa Viktor, Filinger David, Vejvoda Michal, Sop Martin, Havrda Ondřej, Rott Miroslav, Matějka Tomáš, Pytloun Jaroslav.

Sestřih utkání naleznete zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700