Vloženo dne: 7.1.2012

Po Vánoční přestávce nás první utkání roku 2012 čekalo na půdě Torfu, kterému jsme v domácím prostředí na podzim podlehli 1:4 a chtěli jsme odvetu. Po drobných změnách v kádru nemohl s mužstvem odcestovat nemocný Fichtner, Vandas a Míča, jenž absolvuje fotbalové soustředění. Naopak po návratu z Finska se do sestavy vrátil Holeček. V prvním poločasu jsme však bohužel zklamali. Takto se o záchranu opravdu nehraje! Chybělo nasazení a bojovnost, přístup hráčů ke hře byl alespoň pohledem z tribuny více než laxní. Soupeř nás také několikrát potrestal a v závěru poločasu vedl 3:0. Po našich naivních chybách a zcela nedůrazné odevzdané hře. Mohl i víc. Do hry nás dostal neuvěřitelný vlastní gól domácích. Neatakovaný brankář Šimon chtěl zbrkle po Knoblochově výhozu odkopnout míč, napálil vlastního spoluhráče, a byť nebyl široko daleko žádný hráč Slavie, hosté přesto skórovali. Vzápětí zužitkoval typický průnik Olivy na zadní tyči Matějka, a do kabin jsme tak šli za stavu, který dával naději.

Do druhého dějství jsme již vstoupili mnohem aktivněji, a zatlačili domácí před jejich branku. Zatímco však naše koncovka nebyla ideální, Torf opět udeřil. Nervózního a chybujícího Knoblocha nejdřívě prostřelil Mikan z trestného kopu, a vzápětí ze střední vzdálenosti Beran. Další dva brejky domácích hasil Knobloch za cenu žlutých karet, tedy i červené karty. V přesilovce nás mohl Torf dorazit, místo toho téměř neohrozil naší branku, naopak my jsme dvakrát skórovali! Svým typickým způsobem se v obou případech prosadil Holeček. Opět jsme dobývali branku jakoby čím dál tím unavenějších domácích hráčů a usilovali o vyrovnání. Místo toho z ojedinělé akce vymetl Kroulík šibenici a zvýšil na 6:4. Vzhledem k tomu, že jsme nakupili mnoho faulů. došlo i na desetimetrové kopy. Třikrát dostali domácí příležitost, ani jednou však neproměnili. V závěrečné fázi utkání jsme se odhodlali  k power-play. V ní minutu před koncem snížil po pohledné kombinaci Wojnar. Osmnáct vteřin před koncem jsme i my dostali příležitost zahrávat "desítku". Holeček však zamířil těsně vedle, a tak jsme na vytoužený a asi i zasloužený bod nedosáhli.

Torf Pardubice - SK Slavia Praha 6:5 (3:2)
Branky: 3. Jeřábek II (Chvála), 16. Jeřábek II (Chvála), 18. Mikan (Beran), 26. Mikan, 27. Beran, 34. Kroulík (Beran) - 18. Urbanec (vl.), 19. Matějka (Oliva), 30. Holeček, 30. Holeček (Hrdina), 40. Wojnar (Holeček)
Torf : Šimon, Kašpar -Slováček, Kroulík, Konečný, Jeřábek II, Beran, Chvála, Mikan, Urbanec, Fidra, Netolický
Slavia : Knobloch, Krajč - Oliva, Matějka, Wojnar, Holeček, Havrda, Šafránek, Rott, Kroh, Sop, Hrdina.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700