Vloženo dne: 1.11.2011

Chtěli jsme potvrdit domácí body s Plzní. Nepovedlo se především díky tomu, že jsme naši převahu a dobrou hru v poli, plnou nasazení, bojovnosti i dobrých kombinací, především v prvním poločasu, nedokázali přetavit v branky. Několikrát jsme nastřelili brankovou konstrukci, nebo dokonce nedokázali dopravit míč do zcela opuštěné branky. Nedá se nic dělat, musíme bojovat dál se zdviženou hlavou.

V Šumperku byla naše převaha především v prvním poločasu znatelná. Opakovaně jsme se dostali do dobrých brankových příležitostí, ale gól nám nebyl souzen. První nebezpečný protiútok přišel až po dlouhé době, po naší vlastní chybě v rozehrávce, a hned z toho byla branka. Vydřeli jsme vyrovnání, ale naše druhá chyba znamenala druhou šanci domácích a opět gól. To se do poločasu opakovalo ještě jednou, a my v polovině utkání prohrávali, byť jsme mohli výrazně vést.

Ve druhém dějství jsme opět dlouho opticky drželi více míč, naše útoky však již ztratily lehkost, a především rychlost z prvního poločasu, začali jsme hrát staticky a bez pohybu. To umožnilo domácím bránit a naopak podnikat rychlé a nebezpečné protiútoky. Po jednom z nich zahrál Míča nešťastně rukou v pokutovém území a domácí zvýšili na rozdíl dvou branek. Brzy jsme snížili po střele Šafránka, vyrovnání a minimálně jeden zasloužený bod nám však nepřinesla ani závěrečná power-play. Vrcholem našeho zmaru a charakteristickou tečkou za zápasem byla poslední vteřina, ve které osamocený Fichtner na zadní tyči trefil po nástřelu Rotta pouze břevno domácí branky.


Delta Real Šumperk - SK Slavia Praha 4:3 (3:2)

Branky: 9. M. Málko (O. Málko), 16. Tezner (O. Málko), 19. Navrátil, 31. M. Málko – 13. Wojnar (Matějka), 18. Oliva, 33. Šafránek (Matějka).
Slavia: Krajč, Kučera - Oliva, Matějka, Wojnar, Míča, Vandas, Kroh, Rott, Fichtner, Šafránek, Kamas.
Trenér: Štorc
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700