Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 21.8.2021

V pátek odehráli slávisté generálku před startem 1.Futsal ligy proti loňskému finalistovi FK Chrudim. Pro domácí to byl jediný přípravný zápas před začátkem sezony a zvládli ho lépe, červenobílí nakonec prohráli 1:4, když jedinou branku sešivaných vstřelil v závěru slovenský reprezentant Filip Vaktor. Za Chrudim se prosadili Doša, Koudelka, Max a Pavel Drozd.

Hodnocení zápasu - trenér Slavie David Frič:
"Po dvou zápasech proti Lubawě jsem trochu zklamaný, protože jsme v obraně nehráli dostatečně pracovitě a agresivně a na soupeře jsme narozdíl od těch předchozích zápasů vytvářeli jenom platonický tlak. Výkon byl zralý na to, abychom dostali šest, sedm branek. Po přestávce se oba týmy prostřídaly a měli jsme trochu lepší nasazení, ale z pohledu kvality výkonu to nemůžeme hodnotit pozitivně. Je to hodně na zamyšlení, co s tím budeme dělat. Tak, jak jsme chtěli vstoupit do sezony, to asi nepůjde, budeme k tomu muset přistoupit jinak, protože takhle se s týmy z první pětky hrát nedá, to bychom všechny zápasy prohrávali."

Hodnocení zápasu - Tomáš Koudelka (FK Chrudim): 
"Máme za sebou tři týdny fyzické přípravy, ještě ve středu jsme měli cvičení s těžkými váhami, na tréninku to nevypadalo moc pěkně, trochu jsem se obával, že budeme mít těžké nohy. Ale já jsem se cítil dobře, i když herní praxe nám stále trochu chybí, byl to náš první zápas a zároveň i generálka, takže jsme to v závěru prostřídali, aby si to ošahali všichni. Na to, že to bylo první utkání, to mělo docela i dobrou úroveň, byl to pro nás velice zajímavý vstup do sezony. Kdybychom takové tempo a kvalitu udrželi a proměňovali víc šancí, tak to pro nás může být hodně zajímavá sezona."
 
FK Chrudim - SK Slavia Praha 4:1 (3:0)
Branky: 4. Doša (Everton), 9. Koudelka (David Drozd), 8. Max (Everton), 10. Pavel Drozd (David Drozd) - 36. Vaktor (Ševčík)
FK Chrudim: Dudu - Everton, Roman Mareš, Kubát, Max, Koudelka, Pavel Drozd, David Drozd, Javorsky, Doša, Malý, Balog, Slováček
SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) - Daniel, Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Caizl, Brychta, Homola, Ostrák, Záruba, Hrdina, Sláma
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700