Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 18.8.2021

Ve druhém přípravném utkání proti Constractu Lubawa vrátili slávisté soupeři úterní prohru i s úroky, když nad polským týmem zvítězili vysoko 6:0. Narozdíl od prvního souboje se ujali v prvním poločase vedení, které s postupem času navyšovali. Oba poločasy nakonec vyhráli  o tři branky. O góly se podělili Hrdina, Caizl, Sita, Leovski, Sláma a Ševčík. Lubawa hrála v posledních deseti minutách power play, obrana domácích v čele s pozorně hrajícím Karpiakem ale žádné snížení nedopustila. Slovenský reprezentační gólman si tak připsal čisté konto.

Generálku před startem 1. Futsal Ligy odehrají slávisté v pátek v Chrudimi.

Hodnocení obou utkání od trenéra Davida Friče:

"Jsem docela spokojený s defenzívou, vrátili jsme se k tomu, co jsme předváděli v play-off, v obou zápasech to bylo docela solidní. Udělali jsme pár individuálních chyb, z pohledu systému to ale bylo v pořádku. Z pohledu ofenzivní fáze s tím prvním utkáním nejsem tolik spokojený, to jsme si nevytvořili mnoho příležitostí, asi jenom čtyři, nebo pět. To je za čtyřicet minut málo. V odvetě jsme jich měli mnohem víc, což bylo dané vývojem zápasu, kdy jsme vedli a soupeř se do nás musel daleko víc tlačit než v tom prvním střetnutí, otvírala se nám brejková okna, která jsme dokázali potrestat."

SK Slavia Praha - KS Constract Lubawa 6:0 (3:0)
Branky:
 14. Hrdina (Leovski), 18. Caizl (Sláma). 20. Sita (Vaktor), 35. Leovski, 37. Sláma (Karpiak), 39. Ševčík
Slavia: Karpiak (Vondráček)- Daniel, Vaktor, Jošt, Sita, Leovski, Ševčík, Caizl, Brychta, Homola, Ostrák, Sláma, Hrdina. Trenér:Frič
Costract Lubawa: Okuniewski - Deco, Lucas, Grubalski, Sendlewski, Pedrinho, Kaniewski, Raszkowski, Luan, Piorkowski, Ossowski, Okinewski J., Kornat, Kriezel.
Trenér: Grubalski.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700