Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 14.8.2020

Slávisté mají za sebou první letní přípravu, ve které přehráli FTZS Liberec 6:3. Dvě branky vstřelil Jordi Mayor, jednu pak David Jošt, Jan Křemen, Filip Hruška a Aleix Navarro. Do utkání nezasáhly některé opory, příležitost dostali testovaní hráči a nové posily. V brance se prostřídali Marek Karpiak a Adam Vondráček. Další příprava čeká červenobílé futsalisty ve středu v Heřmanově Městci proti Chrudimi. Do něj určitě zasáhnou i hráči, kteří dnes odpočívali, Záruba, Homola a Brychta. Žežulka se Sitou si plnili své reprezentační povinnosti. 

Utkání se hrálo v rychlém tempu, zejména v prvním poločase se ale projevila nesouhra jednotlivých řad. Ve třetí minutě otevřel skóre David Jošt, který využil nahrávku Igora Leovského, hosté ale dokázali vyrovnat o tři minuty později, když Štěpán Rumler překonal Karpiaka po přihrávce Jakuba Žočka. Vedení vrátil na stranu Slavie prudkou ránou Jan Křemen.

Po přestávce diváci zatleskali dvěma povedeným gólovým akcím Jordiho Mayora, jeho španělský kolega Aleix Navarro přidal pátou branku. V závěru se prosadil také Filip Hruška. Liberec bojoval do poslední vteřiíny, v závěru dvakrát snížil. V jeho dresu se představil také bývalý slávista Jiří Novotný.

"Zkoušeli jsme nové hráče, takže jsem byl příjemně překvapený, že to neskřípalo více. My jsme zatím měli jenom silové a kondiční tréninky, na taktiku teprve přijde čas. Ale kluci se chtěli ukázat, hrálo se s velkým nasazením, myslím si, že to bylo dobré," uvedl po zápase hrající asistent trenéra Zdeněk Sláma.

SK Slavia Praha - FTZS Liberec 6:3 (2:1)
Branky:
3. Jošt (Leovski), 16. Křemen, 22. Mayor (Navarro), 29. Mayor (Navarro), 32. Navarro (Křemen), 40. Hruška (Leovski) - 11. Rumler (Žoček), 39. Vébr (Vobořil), 40. Šisler.
Slavia: Karpiak (21.Vondráček) - Jošt, Křemen, Leovski, Daniel, Hruška, Plíšek, Mayor, Navarro, Vaktor.
Liberec: Vogt - Benek, Henzl, Janáček, Rumler, Vobořil, Novotný, Šisler, Hořák, Vébr, Šursák, Žoček, Plechatý.
 

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700