Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 9.2.2019

Proti Interobalu Plzeň slávisté v Edenu dvakrát o branku prohrávali, vyrovnali a dokonce se dostali do vedení 3:2, o které ale v závěru druhého poločasu přišli. Hodně dramatické, napínavé, ale také vypjaté utkání nakonec vítěze nemělo, když deset vteřin před koncem hosté neproměnili penaltu z 10m. Kromě tří střelců má na nerozhodném výsledku velký podíl také slovenský brankář Marek Karpiak, který zejména v úvodu předvedl několik výborných zákroků. Oba týmy nastřelili několikrát brankovou konstrukci, Plzeň dokonce velice kuriózně také u vlastní branky.

Komentáře po utkání:

David Jošt (Slavia): „Nakonec bereme se štěstím bod, Plzeň měla deset vteřin před konem penaltu. Štěstí bylo na obou stranách, zvonily tyče. Nepodařilo se nám vstoupit do utkání, Marek Karpiak chytil na začátku snad čtyři jasné góly, ukázal se jako opora, můžeme být rádi, že ho v týmu máme. S Plzní je to vždycky vyhecované, bylo to takové, jaké jsme to očekávali. Pokud na Plzeň narazíme v play-off, budou všechna utkání taková.

Martin Směřička (Slavia): Byl to vyrovnaný zápas, bohužel jsme inkasovali po naší chybě branku, kterou jsme soupeři darovali. Museli jsme soupeře dotahovat, ale dostali jsme se do zápasu a najednou i vedli 3:2. V druhém poločase jsme měli po deseti minutách pět faulů, nemohli jsme Plzeň tak dostupovat jako v předchozím průběhu. To nás pak dost limitovalo.

David Frič (trenér Plzně): Byl to hodně vyrovnaný zápas, diváci viděli velice kvalitní futsal, remíza zápasu sluší, měli jsme ještě v závěru penaltu. Pokud budeme hrát se Slavii čtvrtfinále, bude to hodně podobné. Šancí měly oba týmy hodně, oba týmy spoustu šancí neproměnily. Myslím si, že jsme se už zvedli a začínáme hrát futsal, který bychom hrát chtěli.

SK Slavia Praha – Interobal Plzeň 3:3 (2:2)
Branky: 11. Radovanovič (Krasnič), 18. Směřička (Pršič), 26. Jošt (Homola) – 7. Slavík, 13. Rešetár (Křemen), 32. Abrham (Havel)
Slavia: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Krstevski, Směřička, Jošt, Sita, Pršič, Leovski, Dodo, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Hájek. Trenér Ivan Božovič
Plzeň: Bartůněk (Luhový) – Rešetár (C), Mižár, Křemen, Holý – Havel, Slavík, Künstner, Abrham – Sláma, Buchta, Rozboud
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700