Autor: Ondřej Zlámal Foto: svarogfc.cz   Vloženo dne: 26.1.2019

Slavia na severu Čech neuspěla a se Svarogem Teplice prohrála 0:5. Utkání se hodně podobalo tomu pražskému, Slavia hrála, Svarog dával góly. S produktivitou má Slavia dlouhodobý problém, a stál ji v posledních dvou sezonách již mnoho bodů. A štěstím, nebo smůlou to nebude. Problém se nachází jinde, a to si musí sešívaný realizační tým lépe analyzovat. Rozdíl ve kvalitě zakončení byl mezi oběma týmy evidentní a markantní.

První poločas přinesl relativně vyrovnaný futsal. V prvních obrovských šancích se ocitli hosté, ale Dodo, Radovanovič, nebo Záruba s Pršičem, v největších šancích selhali. A tak přišel trest v podobě branky Claudinha. O chvíli později udělal nesmyslnou chybu Krstevski a Taverna trestal, 2:0.

Ve druhém poločasu se domácí zatáhli před svojí branku a v podstatě rezignovali na jakékoliv ofenzivní snahy. Úvod poločasu poznamenalo vážné zranění Směřičky. Po střetu s Claudinhem byl odvezen silně otřesený do nemocnice. Slavia obléhala branku domácích, míč však do sítě Jeronimovi nedostala. A v podstatě první vážnější akce Teplic po 11 minutách druhého poločasu skončila brankou. Bylo rozhodnuto. Při power-play hostí pak domácí Svarog pečetil výhru, která znamená, že pro náš tým je lepší umístění již pouze v oblasti teorie.

Teplicím gratulujeme k zasloužené výhře.

Komentáře po utkání:

Martin Karpiak (Slavia):

"Věděli jsme, že to bude těžký zápas, bohužel jsme do něj nevstoupili dobře a první poločas se nám nepovedl, ani po poločase jsme se nedokázali zvednout. Pro nás je ale teď hlavní, aby byl v pořádku Martin Směřička."

Tomáš Šebl, vedoucí Svarog FC:

"Do zápasu jsme šli s tím, že Slavii nepustíme do hry, protože se chce dotáhnout na čelo tabulky. Musím pochválit celý tým, že plnil pokyny trenéra až do konce zápasu a proto je také výsledek 5:0.

Svarog Teplice - SK Slavia Praha 5:0 (2:0)
Branky
: 16. Claudinho (Teka), 17. Taverna, 31. Teka (Claudinho), 35. Claudinho (Tato), 36. Tato (Jeronimo)
Svarog Teplice: Jeronimo – Baran ("K"), Hůla, Künzl, Novotný, Claudinho, Nene, Šebek, Daniel, Teka, Taverna, Tato, Soukup
SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Kostevski, Směřička, Jošt, Pršič, Leovski, Dodo, Radovanovič, Krasnič, Homola ("K"), Záruba, Hájek
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700