Vloženo dne: 19.9.2018

Přátelské utkání ve Vysokém Mýtě s Nejzbachem, který v současnosti vede náš dlouholetý trenér Martin Brychta, mělo parametry kvalitního ligového utkání. Nechybělo nasazení, důraz, pěkné branky a dokonce žluté a červené karty. Nejzbach nastoupil v poměrně kvalitní sestavě, i když stále chyběly některé opory jako Vágner, Vladyka, nebo Michalec, Slavia nechala odpočívat Leovskiho a velký prostor dostali mladíci. Trenéra Božoviče potěšilo mnoho opravdu pěkných, secvičených futsalových akcí, výstavní branky, i aktivní a kvalitní výkon mladých hráčů.

Skóre otevřel již ve 4. minutě uzdravený Dodo, po rychlé kombinaci na jeden dotek s Pršičem a Krasničem. V 7. minutě se ovšem prezentoval nesmyslným zákrokem na půlící čáře Veljkovič, a za skluz zezadu byl poprávu vyloučen. Nejzbach přesilovku využil v 8. minutě, vyrovnal Merkl po přihrávce Lištvána, který v Nejzbachu hostuje právě ze Slavie. Ve 12. minutě dvakrát udeřila Slavia, opět po rychlých kombinacích, trefili se Krstevski a Pršič. Ivan Krstevski trefil výstavní šibenici, a ještě do poločasu přihrál Směřičkovi, který v 15. minutě zvýšil na 1:4.

Ve druhém poločasu se na gól čekalo do 25. minuty, ve které se opět trefil Krstevski a vzápětí Směřička, 1:6. O minutu později snížil Jeníček, jenž prostřelil Žežulku, který nahradil ve druhém poločasu Karpiaka v brance, ale ve 29. minutě se ze standardní situace velmi pěkně prosadil Pršič po přihrávce Doda. Na góly pak byla velmi bohatá 32. minuta utkání. Nejprve Kubát snížil na 3:7, ovšem vzápětí připravil Pršič famózní přihrávkou gól pro Krestevského, který završil hattrick, 3:8 a hned po rozehrání opět Nejzbach po pěkné kombinaci korigoval brankou Štanglici. V 36. minutě se prosadil Merkl, ale poslední slovo měla nakonec Slavia, když Krasnič uspěl proti Šimonovi z desetimetrového kopu.

Daniel Kolman: "Děkujeme Nejzbachu za kvalitní přípravné utkání. Jsem velmi rád, že futsal ve Vysokém Mýtě pokračuje na vrcholové úrovni. Nejzbach Vysoké Mýto je jeden z nejstarších a nejtradičnějších klubů českého futsalu. Těší mě, že jsem se mohl aktivně podílet na jeho záchraně, i to, že se vše podařilo, a mohl jsem v pozitivní atmosféře osobně pohovořit s Martinem Brychtou, Petrem Jeníčkem, nebo Danem Rajnochem. Přeji klukům hodně štěstí, a brzký návrat do ligy!"

Nejzbach Vysoké Mýto - SK Slavia Praha 5:9 (1:4)
Branky: 8. Merkl (Lištván), 26. Jeníček, 32. Kubát, 32. Štanglica, 36. Merkl - 4. Dodo (Krasnič), 12. Krstevski (Krasnič), 12. Pršič (Dodo), 15. Směřička (Krstevski), 25. Krstevski (Krasnič), 25. Směřička (Pršič), 29. Pršič (Dodo), 32. Krstevski (Pršič), 38. Krasnič (10m kop)
Nejzbach: Šimon - Formánek, Lištván, Merkl, Kubát, Jeníček, Štanglica, Šabata, Koblasa.
Slavia: Karpiak, Žežulka - Homola, Směřička, Klíma, Hájek, Jošt, Pršič, Krasnič, Dodo, Krstevski, Veljkovič.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700