Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 25.8.2018

Slávisté se v sobotu představili na Svarog Open Cupu, v prvním utkání změřili síly s německým mistrovským Hohensteinem, který se připravuje na start v UEFA Futsal Champions League, která ho čeká už příští týden. V Teplicích se hrálo hodně rychlé utkání, slávisté do něj šli po dopoledním tréninku a v některých fázích utkání bylo znát, že jsou oba týmy v jiné fázi přípravy. První branku vstřelil srbský reprezentant Marko Prsič po přihrávce Igora Leovskiho už ve 4. minutě, slávisté ale další řadu šancí nevyužili, Krasnič trefil břevno, Dodo, Prsič, Homola, Hájek i Krasnič nedostali míč za výborně chytajícího gólmana. Hohenstein své šance využil a do poločasu otočil výsledek a získal tříbrankové vedení, v několika případech potrestal slávistickou váhavou rozehrávku.

Po přestávce slávisté znovu hráli aktivně, po faulu na Hájka kopal penaltu Prsič, ale brankáře nepřekonal, stejně jako Homola, který si vybojoval výbornou střeleckou pozici o chvíli později. Po Vejkovičově nahrávce trefil boční síť Turek. Brankář Hohl vyrazil také další Turkovu ránu po samostatném průniku. Krasnič trefil tyčku.

Slávisté nakonec přece jenom dvě branky vstřelili, Dodo se trefil z druhé penalty, Krasnič po kombinační akci, trefoval se také soupeř, dvakrát při slávistické power-play. Nakonec utkání skončilo 3:9.

V nedělním utkání o 3. místo se Slavia utká s týmem z Emirátů – Dibba Al-Hisn, který v prvním zápae prohrál s Teplicemi 0:1.

Slavia – Hohenstein-Erntthal 3:9 (1:4)
Branky Slavie: 4. Prsič (Leovski), 36. Dodo (pen z 10m) 38. Krasnič
Slavia: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Sita, Hájek, Homola, Veljkovič, Leovski, Prsič, Krasnič, Turek, Dodo
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700