Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 17.1.2018

V 17. kole VARTA futsal ligy čeká Slavii nejtěžší možná výzva – pocestuje do Chrudimi, aby změřila síly s mistrovským ERA-PACKEM. Svěřenci trenéra Felipe Condeho v základní části suverénně dominují, zatím ještě neprohráli a ztratili jediné dva body za remízu v Plzni.

„Musíme znovu předvést stoprocentní výkon a samozřejmě se zaměřit na defenzívu. Říkáme si to před každým zápasem, ale pak dostaneme pět branek do Mělníka i od Litoměřic. Musíme hrát odzadu a snažit využít každou příležitost k tomu, abychom zaútočili,“ burcuje své spoluhráče Jiří Novotný.

Trenér Chrudimi Felipe Conde připravuje své svěřence na systém, kterým Slavia hraje. „Je před námi velmi těžké utkání. Soupeř v minulé sezóně ukázal, co umí a jeho cesta skončila až ve finále. Mají zajímavou formaci při postupu do útoku, ve formaci čtyři – nula, a my musíme být velmi pozorní, už kvůli tomu, že hráči Slavie jsou skvěle technicky vybavení. Na trénincích pracujeme na nových variantách v útoku a začínáme se připravovat na play-off. Zároveň si to vyzkoušíme při zápasech a věřím, že se znovu přiblížíme našemu cíli vyhrát základní část a získat tím výhodu do vyřazovacích bojů.“

Slávisté se s pátečním soupeřem střetli ve finále loňské sezony, série vyzněla ve prospěch ERA-PACKu 3:1. Jednoznačným výsledkem skončil také poslední souboj v Edenu v rámci probíhající sezony, mistři zvítězili 7:1, jedinou branku červenobílých vstřelil Djokica Arsovski. Po zápase kapitán Jan Homola litoval toho, že slávisté dostávali branky z laciných signálů jako třeba z autu.

Výkop utkání je v pátek 19. ledna ve 20 hodin, na našem twitteru můžete sledovat tradiční přímé zpravodajství.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700