Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 26.9.2017

V pátém kole 1. FUTSAL ligy se slávisté utkají doma s nováčkem Olympikem Mělník. Výkop zápasu v hale v Edenu je ve 20 hodin a červenobílí futsalisté budou chtít po nevydařeném výsledku z derby znovu zvítězit.
 
"Po zápase se Spartou jsme v minulém týdnu dostali čtyři dny volna. Teď, už se ale pilně připravujeme na páteční zápas, ve kterém na sebe bereme roli favorita. Hrajeme doma a musí to být znát. Po neúspěšném derby se chceme vrátit na vítěznou vlnu. Nečeká nás jednoduchý soupeř. V lize není lehkého zápasu, a proto se musíme koncentrovat po celé utkání a předvést to nejlepší, co v nás je. Věřím, že všechny body zůstanou v Edenu," říká před zápasem kapitán Jan Homola.

Také trenér Nenad Veljkovič komentuje nadcházející zápas ve stejném duchu. "Budeme chtít předvést pro diváky atraktivní futsal, pokračovat v tom, na čem od začátku sezony pracujeme. Věřím, že si připíšeme tři body."

Olympik Mělník má zatím na svém kontě jedno vítězství a dvě porážky. V domácím prostředí dokázal zdolat Helas Brno 3:2,  venku v duelu nováčků však podlehl Jeseníku 1:3 a Nejzbachu Vysoké Mýto 1:5.

Trenér Olympiku Pavel Šuba nejvíce spoléhá na Josefa Gabča, který se v loňském roce představil proti Slavii v semifinálové sérii v dresu Benaga, na brankáře Aleše Soumara a Davida Surmaje. V kádru působí také jeho syn Pavel. 

Před zápasem trenér poskytl následující komentář: "Po nevydařeném utkání v Mýtě, kde někteří hráči nesplnili očekávání, což mělo za následek naprosto zbytečnou a krutou prohru, nás čeká soupeř ještě o level vyšší. Takže se moc těšíme. A i když nás kosí jedno zranění za druhým, plus virózy, které notně narušují tréninkový proces, tak věřím, že můžeme na Slavii za určitých okolností uspět."

Na všechny diváky se v hale v Edenu těšíme! Výkop je ve 20 hodin!
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700