Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 25.8.2017

Slávisté mají za sebou poslední přípravu před začátkem nového ročníku nejvyšší soutěže. Ve finále pražské části poháru se střetli v Kadani se Spartou. Trenér Nenad Veljkovič dal prostor širšímu hráčskému kádru, do utkání nezasáhly dvě nové posily z Makedonie a síly šetřil také Antonín Hrdina.

Slávisté otevřeli skóre, když se i ve třetím přípravném zápase trefil Vojtěch Turek, v následném průběhu rušného střetnutí se šancemi na obou stranách ale byla efektivnější Sparta, která do poločasu otočila skóre. Čtyři branky vstřelil Marcelo, nejlepší hráč utkání. Zaplněná hala v Kadani viděla ještě slávistické snížení od Františka Sedláčka, pražskou část poháru ale stejně jako v minulé sezoně ovládla Sparta.

"Byla to kvalitní příprava, je za námi teprve měsíc, musíme být trpěliví a počkat, až si všechno sedne. Zkusili jsme si už i některé taktické varianty i power-play. To pro nás bylo také přínosné. Chyběli nám ve hře čtyři hráči, kteří budou určitě nastupovat. V druhém poločase nastoupil také šestnáctiletý gólman Honza Žežulka, byla to pro něj určitě dobrá zkušenost. Makedonské posily nasadíme až v lize, až budou kluci plně připravení naskočit a trochu si zvyknou na nový tým. Liga se blíží, budeme nadále pracovat tvrdě na tréninku, věřím, že na první zápas budeme připravení dobře," uvedl trenér Nenad Veljkovič po zápase.

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha 2:6 (1:3)

Branky:
7. Turek (Směřička), 34. Sedláček (Lištván) – 10. Amadeu (Neves), 12. Marcelo, 16. Lucas (Amadeu), 22. Marcelo, 31. Marcelo (Neves), 33. Marcelo
SK Slavia Praha: Garčár (21. Žežulka) – Brychta, Krstevski, Směřička, Novotný, Sedláček, Turek, Arsovski, Lištván, Homola, Míča, Hrdina, Daniel Hájek.
AC Sparta Praha: Cristiano (Hnízdil) – Belej, Marcelo, Neves, Henrique, David Hájek, Hora, Lucas, Sop, Pimpolho, Zdržálek.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700