Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 26.2.2017

Vstřelil dvě branky, tu vyrovnávací jedenáct vteřin před koncem, přesto po zápase ve Vysokém Mýtě neměl Antonín Hrdina radost. Mrzely ho neproměněné šance a to, že se nepodařilo utkání dovést do vítězného konce a ke třem bodům.

Jaký to pro vás byl na Nejzbachu zápas?
Všichni víme, jak na tom v tabulce jsme. Chtěli jsme vyhrát a myslím, že jsme bojovali, co to šlo.  Ale nakonec můžeme být rádi, že se nám podařilo v závěru vyrovnat, je z toho jenom remíza. Jsem zklamaný, radost bych měl jenom z výhry, na kterou se nám dosáhnout nepovedlo.

Měli jste hodně šancí, nemrzí vás to, že jste jich neproměnili víc?
Samozřejmě, že mrzí. Koncovka je to naše slabina, nejsme dostatečně důrazní před brankou. Nejzbach má navíc výborného gólmana Gerčáka, který taky chytí skoro všechno, a když to nechytí, tak ho trefí. Utkání mu vyšlo, ale my jsme i tak měli dát víc gólů.

Vy jste ale dvě branky dal, jak se to povedlo?
Jednou jsem to trefil po zemi z dálky k tyči, druhý gól byl v závěru, doklouzalo to tam. Ale měl jsem další tři šance, hlavně za stavu 2:2 jsem to mohl dát na 3:2. Tohle beru na sebe, měl jsem to proměnit, zápas by se třeba vyvíjel úplně jinak.

Během power play jste měli šance, věřil jste do poslední chvíle ve vyrovnání?
Já jsem v to věřil od samotného začátku power play. Byla by velká škoda takový zápas prohrát, bylo by to náročné i po psychické stránce. Ten gól nám pomohl aspoň k bodu, určitě to bude před těmi závěrečnými zápasy závěrečné části alespoň částečné povzbuzení a pomůže nám to.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700