Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 8.4.2016

Slávisté mají za sebou poslední přípravu před startem play-off Chance futsal ligy. V konfrontaci s mnohonásobným slovenským mistrem se projevila kvalita soupeře, který hned v úvodu vstřelil dvě branky a prakticky rozhodl o výsledku zápasu.

Slávisté v druhém poločasu zlepšili pohyb a zrychlili hru, výsledek se jim ale zkorigovat do příznivější podoby nepodařilo. Nejblíže ke gólu měl Antonín Hrdina, který trefil břevno. Dobrou zprávou je, že Michal Salák odehrál další náročný zápas a jeho koleno zátěž vydrželo.

První zápas play-off odehrají naši futsalisté příští pátek 15. dubna s výkopem ve 20:45.

Hodnocení trenérů:

Martin Brychta (Slavia): Nepokryli jsme dvakrát roh a z toho pramenily první dva rychlé góly. Ty mne ale nemrzí tolik, jako předvedená hra v prvním poločasu. Byla zcela bez pohybu. V něm jsme se soupeři právě v prvním dějství vůbec nevyrovnali. Po přestávce to bylo o trochu lepší, ale kvalita Slov-Maticu je prostě jinde. Doufám, že to klukům otevřelo oči, že viděli futsal, který se má hrát. V neustálém pohybu, s rychlými přihrávkami.

Martin Rejžek (Slov-Matic): Bylo to pro nás lehčí utkání než včera, hráli jsme v silnějším složení. Vyšly nám na začátku standardní situace a pak už se zápas odvíjel podle našich představ. Hra byla otevřenější, šance jsme měli my i soupeř. V naší lize máme velice dlouhou pauzu, proto jsme možnost odehrát tyto přátelské zápasy přivítali.

Slavia – Slov-Matic 0:3 (0:2)
Branky:  1. Belaník (Kozár), 3. Halko (Kozár), 23. Kozár (Halko)
Slavia: Vahala (Bartůněk) – Novotný, Sedláček, Kiliján, Míča, Salák, Matějka, Hrdina, Homola, Lištván. Trenér: Brychta.
Slov-Matic: Gašparovič (Brndiar) – Rafaj, Belaník,  Kyjovský, Zdráhal, Kozár, Mikita, Halko, Bahna, Višváder, Rejžek, Grenár. Hrající trenér: Rejžek


 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700