Vloženo dne: 19.12.2009

Náš soupeř sice v posledních dvou utkáních dostal "nakládačku" od Teplic a s Bohemians, jak už ale bylo napsáno, především ve druhém případě byly příčiny vysoké prohry jiné než nekvalitní hra. A protože do Edenu dorazil v páteční podvečer v podstatě s tím nejlepším co má k dispozici, věděli jsme že nás nečeká snadné utkání. Na naši početnou marodku se navíc po utkání v Mýtě zařadili i Kracman s Macháčkem, a my museli řešit akutní potíže se sestavou. Šanci nakonec nedostali Kosina s Maříkem, jejichž výkony jsou neuspokojivé, ale veteráni futsalových palubovek.

V našem dresu se po kratší pauze opět objevil Jaroslav Kamenický, a "oprášili" jsme i historicky nejlepšího ligového kanonýra Zbyňka Mareše. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, a především první čtveřice ve složení Ulich, Matějka, Bejda, Pleyer, protivníka jasně přehrávala. Ivo Ulich byl také autorem prvních dvou branek utkání, kterými jsme se brzy dostali do vedení 2:0. Vypracovali jsme si i další šance, které jsme ale neproměnili, a dle klasického scénáře našich posledních zápasů nechali soupeře lacino vyrovnat na 2:2.

My však máme ve svém týmu bojovníka Matějku, který jednu ze tří branek u kterých v utkání asistoval, připravil ve 12. minutě pro Bejdu, a ta nám vrátila vedení. To mohl znovu zvýšit Bejda po výborně rozehraném přímém kopu Kamenickým, střela však letěla těsně nad. Zvýšení jsme se tak dočkali až ve druhém poločasu. Opět výborně hrající Pleyer se prodíral do vyložené šance, a byl zezadu stažen Teznerem, který byl potrestán žlutou kartou. Jelikož to ale byla druhá, první inkasoval za řečnění, musel do sprch. Přesilovku jsme dokázali využít, autorem branky byl právě Pleyer.

O chvíli později se soupeř odhodlal k power-play. Na tu jsme ale byli dobře připraveni. Přes celé hřiště završil svůj hattrick Ulich, a v téže minutě skóroval i Matějka. Ten si za svůj výkon branku moc zasloužil. Zvyšoval již na 6:2. Soupeř poté dostal výhodu dvou desetimetrových kopů, první neproměnil, druhý Okleštěk ano. Poslední slovo ale patřilo opět našemu týmu. Na brankáře se řítil Matějka, který mohl skórovat, nezištně však předložil branku Bejdovi.

Uzavřel tak konečný účet utkání na 7:3 v náš prospěch. Zvítězili jsme zcela zaslouženě, směrem dozadu jsme udělali daleko méně chyb než náš soupeř prezentující se hodně fotbalovým projevem.

Slavia Praha - Delta Real Šumperk 7 : 3 (3 : 2)

Rozhodčí: Novotný Josef (7,6), Henych Karel (7,6). Delegát: Poppr Zbyněk Diváků: 150
Branky: 1. Ulich Ivo (Matějka Tomáš), 5. Ulich Ivo (Bejda Stanislav), 12. Bejda Stanislav (Matějka Tomáš), 24. Pleyer Petr (Kamenický Jaroslav), 37. Ulich Ivo, 38. Matějka Tomáš, 40. Bejda Stanislav (Matějka Tomáš) - 6. Okleštěk Lukáš, 9. Opravil Zdeněk (Okleštěk Lukáš), 38. Okleštěk Lukáš
ŽK: Hrdina Martin - Okleštěk Lukáš ČK: 0 - Tezner Jiří
Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Bejda Stanislav, Pleyer Petr, Imlauf Marek, Ulich Ivo, Pacheco Davide, Mareš Zbyněk, Hrdina Martin, Kamenický Jaroslav, Matějka Tomáš, Šturma David Trenér: Nedvěd
Delta Real Šumperk: Kreizl Martin, Málko Martin, Okleštěk Lukáš, Opravil Zdeněk, Navrátil Petr, Tezner Jiří, Václavský Ladislav, Málko Ondřej, Žmolík Dušan Trenér: Klusák

Fotogalerie na eFutsal.cz ZDE!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700